Katalin hercegné nem ismerte a trendeket mielőtt hercegné lett

fashion week Katalin hercegné ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné öltözködése ma már kifogástalan, de mielőtt Vilmos herceg felesége lett volna, már korántsem volt olyan hibátlan. Nézd meg, miből lett a cserebogár!

Katalin hercegné egyetlen aprócska ruhadarabjával fel tudja forgatni a divatot. Mindenki azokhoz a darabokhoz próbál hozzájutni, amit ő vagy éppen a gyermekei viselnek. A hercegné öltözéke sokakat érdekel, kíváncsi szempárok milliói figyelik, hogy miben jelenik meg egy-egy rendezvényen, és ma már általában nem lehet kifogást találni a viseletében, de nem volt ez mindig így. Azelőtt, hogy valóra vált volna a tündérmeséje, Katalin nem volt egy igazi stíluskirálynő, sőt!

A hercegné évekkel házasságának megkötése előtt bizony pontosan ugyanolyan ruhákban járt, mint a többi hétköznapi ember, öltözködésén egyáltalán nem látszott, hogy érzékkel állítaná össze a ruhadarabokat, még ha azok jóval egyszerűbbek voltak is... A mostani és akkori öltözködése közötti különbséget zongorázni lehetne, győződj meg róla a galériánkból!

/1705/Katal201752315246

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.