Brad Pitt fotó öltözködés filmbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne mindennapi öltözékben láthattuk Brad Pittet, aki ugyan ultraszexi és minden jól áll rajta, ezt azért talán mégsem kellett volna erőltetni.

A többgyermekes apuka az új filmjének premierjén jelent meg, ekkor készültek róla a friss fotók. A Hadigép bemutatójára azonban olyan szerelésben érkezett, amire senki nem számított: Brad tetőtől talpig hófehérbe öltözött, ennek köszönhetően pedig minden tekintet rá szegeződött,

csak nem az ámulattól, hanem a rémülettől.

Lássuk be, Pitt azon kevesek közé tartozik, aki bármit felvesz, jól néz ki benne, de ezzel a szereléssel kissé mellényúlt.

Íme a szóbanforgó szett Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kento Nara

Vagy ha nem hírességekre asszociálunk, akkor maximum még egy dokibácsi hangulatát keltheti, és azért az 53 éves sztár ennél jóval többre képes.

Brad Pitt az élet császára - Ezek a nők mind megvoltak neki

Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Itt van hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, mi is történt vele az elmúlt harminc évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.