Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 20-án, vagyis pontosan ma ünnepli 50. születésnapját Nicole Kidman. Megnéztük, hogy milyen volt a színésznő stílusa az elmúlt 30 évben. Hogyan hagyta el a hatalmas vörös fürtöket, és váltott egyenes szőke frizura. Mikor viselt kalocsai mintával ékesített ruhát és arra is visszaemlékezünk, hogy melyik volt a legrosszabb ruha, amit valaha viselt a vörös szőnyegen.

Nicole Kidman nyerte a legnagyobbat Cannes-banhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/filmfesztival/20170528-cannes-2017-dijkioszto-lynne-ramsey-diane-kruger-120-battements-par-minute-loveless.htmlNicole Kidman gyerekei nem láthatják a sztár filmjeithttp://www.life.hu/csalad/20170524-nicole-kidman-nem-mutatja-meg-gyermekeinek-a-filmjet.htmlNicole Kidman megmutatja, mi az a féktelen bulizáshttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20170519-nicole-kidman-megmutatja-mi-az-a-fektelen-bulizas-how-to-talk-to-girls-at-parties-elle-fanning.htmlNicole Kidman a Forma-1-enhttp://www.origo.hu/sport/laza/20170325-forma-1-ausztral-nagydij-nicole-kidman-ferrari.htmlKiderült, Nicole Kidman miért tapsolt olyan furcsán az Oscaronhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20170310-kiderult-nicole-kidman-miert-tapsolt-olyan-furcsan-az-oscaron-oroszlan-foka.htmlNicole Kidman Oscar-ruhája elszakadt http://www.life.hu/sztarok/20170301-nicole-kidman-ruhaja-elszakadt-a-vorosszonyegen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.