Mádai Vivien imád vásárolgatni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
vásárlás ruha Mádai Vivien gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárult néhány olyan titkot az öltözködésével kapcsolatban, amiket korábban még sosem hallhattak a rajongók. A vásárlási szenvedélyéről is mesélt. 

A csinos műsorvezető elmesélte, hogy az öltözködését tekintve a sportosan elegáns kategóriába sorolná magát. Szeret csinosan öltözködni, de számára a kényelem is legalább annyira fontos, főleg mióta gyereke van.

"A magassarkú cipő nem annyira anyakompatibilis" - legalábbis Vivi nem szeret magassarkút hordani, mert véleménye szerint úgy cammog benne, mint egy medve. Viszont azokat az anyukát nagyon elismeri, akik tűsarkúban futkosnak a gyerekeik után, de ez nem az ő műfaja.

Mádai Vivien nem tagadja, hogy imád vásárolni Fotó: Csudai Sándor - Origo

Elárulta, hogy korábban képes volt mindent megvenni, ami csak szembe jött vele, és azt is bevallotta, hogy legjobban egyedül szeret vásárolni, mert körülményesnek tartja magát. Azt is megtudtuk, hogy ma már inkább online vásárlással szerez be új darabokat, mert időhatékonyabb megoldás.

Szívesen vásárol a párjának is, de mivel Zolinak elég kifinomult öltözködési stílusa van, ezért inkább a kisfiukon szokta kiélni a vásárlási szenvedélyét:

"Zénónak is mindig csurran-cseppen egy két ruha vagy játék. Tényleg, ő mindig kap valamit. Persze kicsi még, és folyamatosan nő, hamar elhasználja a ruháit, úgyhogy többnyire rajta élem ki a vásárlási szenvedélyem" - írta meg a Best.

Mádai Vivien három műszakban áll helyt egyszerre

Miközben Mádai Vivien A Nagy Duettben tündököl, váratlanul a TV2 Mokka műsorvezetői székében találta magát. Pihenés helyett pedig otthon várja a harmadik műszak is, méghozzá a családanyai teendők. Vivien nem tagadja, hogy olykor szinte összeesik a fáradtságtól, mégis élvezi a pörgést.

Fájdalmas és barbár felnőtté avatási rituálék - Megéri a felnőttkor?http://www.life.hu/csalad/20170601-fajdalmas-es-barbar-felnotte-avatasi-ritualek-megeri-a-felnottkor.htmlA természeti népeknél máig bevett szokás, hogy a férfivé és nővé válást, valamilyen különleges - számunkra gyakran barbárnak tűnő - rituálé kíséri. Korábban is írtunk, ilyen szertartásokról, ám most olyan hagyományokat találtunk, amelyekről egyszerűen tudnod kell! Család--Istenes Bence 50 nap után újra itthon van- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170602-istenes-bencet-igy-varta-szerelme.htmlIstenes Bence 50 napig volt távol szeretteitől, ugyanis a Survivor című produkciót forgatta. CsaládOrigoDavid Beckham szájon csókolta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20170602-david-beckham-szajon-csokolja-harpert.htmlKorábban sokszor keltett már felháborodást, hogy egy szülő szájon csókolja a gyermekét. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a szeretet kimutatásába ez belefér, avagy már a túlzás kategóriájába esik. Most megint egy sztárapuka, ráadásul éppen David Beckham borzolja a kedélyeket... Család--Második gyermekét várja Károly Fülöp svéd királyi herceg és Zsófia hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20170601-karoly-fulop-sved-kiralyi-herceg-es-zsofia-hercegno-masodik-gyermekuket-varjak.htmlEddig tudta rejtegetni pockaját Károly Fülöp svéd királyi herceg felesége, Zsófia. Család--"Sajnálom!" - Nyílt levél a férjemnek, aki már régóta nem szerethttp://www.life.hu/csalad/20170531-sajnalom-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-mar-regota-nem-szeret.htmlA házassággal sok fogadalmat teszünk, de meg lehet-e ígérni, hogy örökké szeretni fogjuk a másikat? Mi történik, ha azt látjuk, a párunk érzései elmúltak? Olvasd el, hogy miként is éli meg ezt egy feleség. Család--7 év börtönt kapott a diákjával családot alapító tanárnő http://www.life.hu/csalad/20170601-tinikoru-diakjaval-alapitott-csaladot-a-tanarno.htmlA hatodik osztályos fiú szerelembe esett a 34 éves tanárnőjével. 1996-ban kezdődött a furcsa páros kálváriája. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.