Edzőtermi fotója miatt támadják Radics Gigit

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Sarka Kata fotó Radics Gigi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő vidám hangulatú képet tett közzé az edzőteremből, de a rajongói igen vegyesen fogadták a posztot.

Nem ez az első alkalom, hogy a fiatal énekesnő edzőtermi fotóval lepi meg a követőit, ám ezúttal az áradozó hozzászólások mellett negatív vélemények is feltűntek. Gigi olyan csini szerelésben edzett, amiben akár utcára is léphetett volna, ráadásul full sminkben érkezett a terembe, amitől sokan kiakadtak.

"Hát ez nem éppen edzéshez való ruha. Szerintem csak a fotó kedvéért csinálta. Nem bántásból, én szeretem a Gigit, de szerintem ez most kamu. Csak a kép kedvéért keszült. Kérek videót ahogy edz!" - írja az egyik rajongója.

"Abban az edzőteremben ahova járok nem pont így szoktak kinézni az emberek edzés közben/után. Lehet, hogy mi valamit rosszul csinálunk?" - kérdezte egy másik hozzászóló.

Az énekesnő azonban nem hagyta magát, tiszta vizet öntött a pohárba, ennek köszönhetően pedig a kedélyek is lecsillapodtak.

Edzőtermi fotója miatt támadták meg Sarka Katát

Korábban Sarka Kata is került már hasonló helyzetbe, aki edzés után töltött fel egy ultra szexi fotót a közösségi oldalára. Az ott megjelenő kommentelők azonban jóval kegyetlenebb beszólásokat intéztek a sztármamihoz, mint amilyeneket Gigi kapott.

Egészséges finomság: készíts eperből jégkrémethttp://www.life.hu/trend/20170529-keszits-eperbol-jegkremet.htmlVégre itt az igazi gyümölcsszezon, amikor a hazai finomságok kerülnek a piacok pultjaira. Ezúttal a mézédes hazai eperhez mutatunk egy jeges finomságot. TrendThinkstockFérfikollekciójával sokkol a világmárka - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170605-ezekkel-a-ferfikollekcioval-erkezett-a-gucci.htmlAzt hiszem nyugodtan kijelenthetjük: ennél borzalmasabb ruhakollekciót már rég nem láttunk. Persze, ha elvonatkoztatunk attól (és el is kell) hogy a a szetteket viselésre tervezik, és kortárs művészetként fogjuk fel, amit látunk, máris egészen más megvilágításba kerül a kollekció. TrendOrigoJohnny Depp lánya borzasztóan néz ki - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170602-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lily-rose-depp-willow-smith-bella-hadid.htmlCsillogó estélyik, Baywatch lányok, és egy elképesztő street style szerelés Bella Hadidtól - mutatjuk a hét legemlékezetesebb szereléseit! Trend--Britney Spears brutálisan jól néz ki: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170604-fantasztikus-formaban-van-britney-spears.htmlA híres énekesnőnek ismét sikerült kiakasztania a szexiségmérőt: bomba fotót villantott! TrendAFPBella Thorne megmutatta fedetlen melleit: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170604-bella-thorne-meztelen-melleket-villantott.htmlBella Thorne ismét magára vonta mindenki figyelmét: igazán forró fotó került napvilágra a sztárról. Trend--Jennifer Lopez smink nélkül élőzött: Videó!http://www.life.hu/trend/20170604-jennifer-lopez-megmutatta-a-valodi-arcat.htmlIgazán nem mindennapi videó került fel az énekesnő közösségi oldalára: fellépés előtt, smink nélkül láthatjuk a sztárt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.