Melanie Gaydos, a genetikai betegséggel élő modell: Fotók!

betegség modell Melanie Gaydos fogyatékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Gaydos egy rendkívüli modell, aki komoly betegségben szenved, melynek következtében nagyon egyedi megjelenéssel rendelkezik. 

Melanie Gaydos egy nagyon ritka betegségben szenved, melyet hypohidrotic ectodermal dysplasia-nak neveznek. A kór hatása miatt a beteg eltérő arcvonásokkal rendelkezik, mint a többiek, különösen a homloka és az orra fejlődik másképp. Emellett a páciens nem rendelkezik semmilyen szőrzettel és hajjal sem, valamint fogai sincsenek.

Melanie nem érzi magát csúnyának Forrás: Melanie Gaydos

Melanie egy huszonéves lány, aki a betegsége ellenére sikeres és híres modell lett. Elárulta, hogy így igyekszik előnyt kovácsolni az állapotából, ezért nagyon komolyan veszi a modellkedést.

"Tényleg nem vagyok mindennapi, de soha nem gondoltam még magamra csúnyaként" - mondta korábban a lány.

Igyekszik előnyt faragni a hátrányos helyzetéből Forrás: Melanie Gaydos

Fotózáson Melanie Gaydos: Galéria!

A genetikai rendellenesség nem minden esetben ugyanazokat a tüneteket produkálja. Melanie Gaydosnak például nem nő haj a fején, nincsenek fogai, és az arca is torz. Furcsa kinézetét viszont megtanulta előnyére használni: modellkedni kezdett: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.