szépségápolás Cara Delevingne smink Coco Rocha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról!

Coco Rocha: igazi kaméleon a profi sminkesek nagy kedvence.

Bámulatosan át tud alakulni, láttuk őt ártatlan kislányként, japán gésaként, vagy végzet asszonyaként is megszámlálhatatlan beauty- és fashionanyagban. Szexepilje a hófehér, enyhén szeplős bőre, amit fehérítő készítményekkel ápol. Coco imádja a keleti nők szépségrituáléját: a rétegező ázsiai bőrápolást. Napi rutinja között van a feszesítő, 15 perces fátyolmaszk, ami ilyen rövid idő alatt képes hidratálni a bőrét.

Coco Rocha Forrás: instagram.com/cocorocha

Kedvenc sminkje, amiben a női értékek a legkifejezőbben ragyognak, vagyis az időtlen tusvonal piros rúzzsal kombinálva. Nagy gondot fordít az alapozóra, hogy bőrének szépsége még jobban előtérbe kerüljön, ezért az ultra könnyű folyékony alapozót használja, amit transzparens púderrel tökéletesít. A tökéletes tusvonal előtt mindig tesz fel egy alapszínt a szemhéjára, nagy kedvence az aranyló bronz árnyalat. A tusvonalat tűhegyű tussal kifelé vastagodva készíti el. Az ajakrúzsok közül a hideg piros árnyalat a kedvence, mert ettől ragyogóan szép fehérek a fogai és látványosan fokozza a bőre szépségét is.

Zhenya Katava: a szenvedélyesen titokzatos mediterrán szépség.

Egyszerre bájos és naiv, érzéki és nőies. Szép bőrének titka a természetes alapanyagok használatában rejlik. Imádja az argán- és a kókuszolajat, napi rutinja a bőséges folyadékbevitel és a zöldségek fogyasztása mellett, hogy ezekkel az arcolajokkal kényezteti a bőrét, sőt még a haját is ezekkel az esszenciális olajokkal ápolja, fényesíti.

Zhenya Katava Forrás: instagram.com/zhenyakatava

Sminkje mindig kifogástalan. Az alapozót mindig kézzel masszírozza a bőrébe, mert így még természetesebb hatást tud elérni, és csak a T-zónát fixálja le púderrel. Imádja a highlightokat és a bronzosítót. Az alapozás után szinte csak ezzel a két termékkel készíti el láthatatlanul precíz sminkjét. Pici highlightot tesz a szemzugba és az arccsontra, amit gondosan eldolgoz. Majd a matt bronzosítóval élénkíti az orcáit és bronzerrel hangsúlyozza finoman a mélyítővonalát, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete. Szempilláit mindig fekete szempillaspirállal festi ki. Dús ajkát természetes összetételű ajakápolóval kényezteti a mindennapokban.

Cara Delevigne: korunk legellentmondásosabb karaktere.

Egyszerre nőies és férfias, és persze pimaszul vagány. A szemöldökkultusz megtestesítője. Arcának rugalmasságáért hetente alaposan leradírozza a bőrét, majd normál típusú kozmetikumokkal ápolja. Nagy hangsúlyt fektet a szemkörnyék finom bőrének ápolására. Havonta rendszeresen jár kozmetikába, ahol tiszta oxigénnel kezelik a bőrét, hogy még ellenállóbb, ragyogóbb legyen.

Cara Delevigne Forrás: instagram.com/caradelevigne

Kedvenc sminkje a szemhangsúlyos smink. Karakteres szemöldökéhez általában a szempillatövét hangsúlyozza szemceruzával, és a vízvonalát mindig kiemeli az éppen aktuális kedvéhez illően. Kedvenc árnyalatai a fekete és a kék. Szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal festi. Ajkát matt ajakrúzsokkal hangsúlyozza.

Magyar modellek szépségtitkai

Méltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.