szépségápolás Nyár smink szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság.

Ha te is szereted az újdonságokat, akkor kalandra fel, próbáld ki a nyár legmenőbb színeit. Egyszerre divatosak a matt és a fényes, valamint az ultrafényes textúrák, amiket bátran kombinálhatsz is.

  • Ha hideg bőrszíned van, akkor fenségesen mutat az igazgyöngy, az arany, a barack, a világos narancs, a mályva, a türkiz, valamint a bordó.
  • A meleg bőrszínhez jól passzol a tejeskávé, a barackospink, a mandarin, a dinnye, a lombzöld és a padlizsán. Nappali sminkhez ideálisak a friss citrusfélék és a gyümölcsös árnyalatok.
Inspirálódj a kedvenc gyümölcsödből - a nyár egyik sláger smink árnyalata a mandarin lesz Forrás: Thinkstock

Dobd fel a napodat egy kis vibrálással: bátran párosítsd a mandarint a jégkékkel, a fagyoslilát a mentazölddel, a rózsaszínt a napsárgával. A szenvedélyes nyárestékhez fokozd a szikrázó, üdítő színek ragyogását. Titokzatosan izgalmas lehet a megjelenésed, ha a dzsungelzöldet pinkes lilával kombinálod, vagy a türkizzöldet a neonkékkel, a napsárgát aranyló bronzzal vagy a narancsospinket a padlizsánnal. Bátran kísérletezz!

Ha a szemfestésedet fekete szempillaspirállal koronázod meg, akkor kontrasztosan fognak vibrálni a színek. Ha színes szempillaspirált szeretnél, akkor kontrasztos színt válassz, úgy még hangsúlyosabb lesz a megjelenésed. Ragyogj ki a tömegből!

5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminked

Bizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Olvasd el Larion Oscar tippjeit!
Bőrápolási és sminktippek, ha pattanásokkal küzdeszhttp://www.life.hu/trend/20170508-erre-figyelj-a-borapolasnal-es-sminkelesnel-ha-pattanasos-az-arcod.htmlHa a pattanások csak időszakos látogatóid, akkor egy kis odafigyeléssel meg is szüntetheted a helyes táplálkozással és napi ápolással. Ha állandó vendégeid, akkor mindenképp fordulj szakemberhez, mert gyulladásban van a szervezeted. Trend--Ez 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigoSokkoló hajtrendek! Te kipróbálnád őket?http://www.life.hu/trend/20170508-a-legfurcsabb-hajtrendek-az-elmult-evekbol.htmlFelsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek! Trend--Ők Hollywood legnagyobb sminkmesterei 1. részhttp://www.life.hu/trend/20170502-ok-hollywood-legnagyobb-sminkmesterei-1-resz.htmlŐk Hollywood sokat irigyelt üdvöskéi. Hogy mi a közös bennük? Bámulatos színészi alakításuk mellett irigylésre méltó módon sminkelik magukat. Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit! Trend--Menyasszonyi ruhák 30 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170427-menyasszonyi-ruhak-harmincezer-forint-alatt.htmlAhány esküvő, annyiféle költségvetés áll rendelkezésére a házasulandó párnak, így teljesen természetes, hogy valaki akár százezreket is költhet a menyasszonyi ruhára, mások pedig tízezreket. Egyértelműen az utóbbi a nehezebb eset, de valójában ekkor sem kell kétségbeesni, és máris a legrosszabb minőségű esküvői ruhát megrendelni az Aliról. Mi inkább a következőket ajánljuk! Trend--Audrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség megtestesítője is, így megfontolandóak a szavai. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.