Íme, Farkas Éva a gyönyörű magyar plus size modell - Fotó!

Forrás: Instagram/Farkas Éva -
plus size Farkas Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkék lehetünk a magyar nőkre, hiszen a divatszakmában is képviselik hazánkat már a plus size kategóriában is. Farkas Éva, a 26 éves modell gyönyörű idomaira már sokan felfigyeltek, már a világhírnév felé tart.

Nem kell, hogy mindenkinek zörögjön a csontja ahhoz, hogy jól érezze magát. A plus size modellek dús idomokkal hódítanak, és így gyönyörűek. Szerencsére ma már ők is kapnak lehetőséget és teret, hogy kiéljék a kifutók, a pózolás és a divat iránti szenvedélyüket, a mi szerencsénkre pedig végre megmutatják, hogy mennyire dögös is egy olyan nő, akin van mit fogni!

Farkas Éva sikeres plus size modell Forrás: Instagram/Farkas Éva

Farkas Éva, a 26 éves magyar lány évekkel ezelőtt kezdett a modellkedésbe, és próbálkozásait siker koronázta - írja a Femina. A modell már 22 évesen a Londoni Divathéten rendezett Brit Plus Size Divathétvégén vonult a kifutón, azóta pedig egyre több helyre hívják!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.