Magyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentés

fashion week Carrie Underwood Nicole Kidman Abodi Dóra vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! 

70 év felettiek

Diane Keaton és Candice Bergen fantasztikusan festettek a vörös szőnyegen. Előbbi a maga különc stílusát hozta, Candice pedig a klasszikusabb vonalat képviselte, de egy extrém nyakláncot azért ő is bevállalt.

Diane Keaton, Candice Bergen Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Csipkék

A csipke még mindig hódít a sztárok körében. Ezúttal Jourdan Dunn viselt egy igencsak élénk színű, merész darabot, míg Nicole Kidman egy szexi feketére szavazott.

Jordan Dunn, Nicole Kidman Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Klasszikus kontra vagány eklektika

Ugyanazon az eseményen mutatott két nagyon is különböző stílust Reese Witherspoon és Emma Stone. Előbbi a letisztult, fekete-fehér eleganciára szavazott, míg Emma Stone egy nagyon különc, eklektikus ruhát viselt.

Emma Stone, Reese Witherspoon Forrás: AFP

Kinek a stílusa tetszik jobban?

Magyar siker

Carrie Underwood a CMT Music Awardson három különböző ruhát viselt. Közöttük a legkülönlegesebb az volt, amiben átvette az év legjobb videóklipje díját. Ez ugyanis egy Abodi Dóra-kreáció volt!

Carrie Underwood Forrás: AFP

Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viselte

Néhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra?
Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--Ezért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--A tartós smink 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20170509-a-tartos-smink-titkai-larion-oscartol.htmlKi szeretné, ha fél nap után már elmozdulna a sminkje a helyéről? Ez a legrosszabb dolog, amit a sminkelés kapcsán el tudunk képzelni. De nem is kell ennek megtörténnie: a tökéletes előkészítésen múlik minden. TrendThinkstock40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreirohttp://www.life.hu/trend/20170508-40-eves-lett-natalia-oreiro-a-vad-angyal.html2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Trend--Mém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigoNicole Scherzinger mellei külön életet élnek - Trendjelentés a Billboard Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170522-trendjelentes-a-billboard-dijatadorol.htmlNicole Scherzinger cickói mellett Celine Dion vállai és Cher fellépőruhái lepték meg leginkább a nagyérdeműt a Billboard díjátadó gálán Las Vegasban. Mutatjuk is a részleteket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.