Victoria Beckham pizsamában és magassarkúban vásárolt- Fotó

pizsama Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham egykor Anglia legünnepeltebb felesége volt, divatmárkája és példás családi élete sokak számára példa volt. Ám a közelmúltban mindez megváltozott: férje kiszivárgott emailes botránya és rendhagyó gyereknevelési leveik miatt céltáblává váltak. Ezt pedig az egykori Spice Girl nem viseli túl jól...

Victoria Bechkam makulátlan külseje már-már legendásan híres volt. Sosem láthattuk őt viseltesen megjelenni még egy bevásárlás alkalmakor sem. Ezúttal azonban, úgy néz ki, ő is összeroppant a körülöttük lévő pletykák és negatív kommentek miatt:

pizsamában lépett utcára.

Victoria Beckham pizsamában sétált New York utcáin Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas

Na nem ment el az esze a híres divattervezőnek: ez egy saját tervezésű csíkos darab, amit utcára is készítettek, bár sokak szerint ez a szett csak alvásra való. A divatdiktátor Victoria azonban nyugodt szívvel viselheti bárhol, hiszen filigrán alkatán minden tökéletesen mutat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.