Vajna Timi fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különlegesen erotikus fotót posztolt magáról Vajna Timi: a követői teljesen megőrültek a kép láttán. 

Vajna Timi mindig is szívesen mutatott magáról fürdőruhás képeket a rajongóinak, sőt nemrég egy túlfűtött hangulatú videót is posztolt az Instájára. A videó olyan profira sikeredett, hogy elgondolkodtunk rajta: talán valami terve van vele a szexi üzletasszonynak?

Most azonban egy újabb erotikus pillanat került fel a sztár oldalára. A kép előnye, hogy egészalakos, vagyis egyszerre pillanthatjuk meg Timi darázsderekát, vékony combjait, formás fenekét és a híres dekoltázsát is.

#summervibes #freespirit #maldives

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Nem beszélve a szőkés tincseiről sem, melyeket lazán fúj a Maldív-szigetek langyos szele. Nem csoda, hogy a tegnap feltöltött fotó már lassan 1500 kedvelésnél jár.

Így mulatott Saint-Tropez-ban Vajna Timi és a férje: Videó!

Hosszú idő után Saint-Tropez-ban találkozott újra Andy Vajna és Tímea. A fiatal feleség szemmel láthatóan jól érezte magát. Videóját több mint 13 ezren nézték meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.