fashion week szemöldök szépség sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket!

A szemöldökparóka

A mai szemöldöktrendek a természetes vastagságot részesítik előnyben, nem is csoda, hogy Cara Delevingne lett az új szépségideál. Az övéhez hasonló természetesen dús szemöldököt próbálja rekonstruálni a szemöldökparóka. A maszkmesterek egyébként filmekben már régóta alkalmazzák a műszempilla elvén működő szemöldökragasztást, de azt nem gondoltuk volna, hogy a szépségiparba is betör.

#sold

Hung Vanngo (@hungvanngo) által megosztott bejegyzés,

A sárkánytüskék

Kétségtelenül precíz munkát igényel, csak abban nem vagyunk biztosan, hogy érdemes időt szánni rá, hogy ezt a nagyon különc szemöldökformát elkészítsük: a tüskés kialakítás leginkább a sárkányok hátán futó pikkelysorra hasonlít. Egyébként az Instagramon Harlibi néven futó sminkes lány volt az, aki kitalálta ezt a technikát, és nem kevesebb, mint 6000 ember lájkolta is a fotóját.

Forrás: Instagram/harlibi

Elcsúfított arcok, vagyis a legdurvább szemöldökkatasztrófák

A szemöldök az egész arcunk karakterét meghatározza, így egyáltalán nem mindegy, hogyan alakítjuk ki a formáját, illetve hogyan festjük és ápoljuk. Sokan éppen a szemöldökük extrém kialakításával akarnak kitűnni, ami enyhén szólva egyáltalán nem jó ötlet. A fotókért kattints ide!

A középen elválasztott

A középen elválasztott szemöldöktrendet, ami leginkább egy madártollra emlékeztet, szintén egy sminkes lány, Stella Sironen találta ki. A fotót ezrek osztották meg, ennek ellenére a street style trendekben még nem láttuk visszaköszönni a vazelinnal kialakított szemöldökformát.

Forrás: Instagram/stella.s.makeup

A piercinges

A 90-es évek punklázadását idézi a szemöldökön végigvezetett piercingsor. Néhány éve a New York-i divathéten, egészen pontosan egy Rodarte bemutatón sminkelték így a modelleket, de úgy látszik, ez a trend sem lett kelendő, legalábbis a kifutóknál nem jutott tovább.

Forrás: AFP

A szivárványos

Előbbivel szemben ez az utca embere által megálmodott szemöldöktrend, ami a fesztiválszezonok nagy kedvence lehet. Az unikornisőrület egyébként is minden eddiginél erősebb most, szóval minden szivárványos trend elképesztően terjed manapság. A lila, piros, sárga és zöld festékek felhasználásával készült szemöldöktrendet a bevállalós partiarcoknak ajánljuk.

Forrás: Instagram/h0les_eyewear

Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt, amikor ez volt a trend!


Tudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje.

Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20170607-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-adriana-lima.htmlÉletem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a tökéletes szelfisminkhttp://www.life.hu/trend/20170606-a-honap-sminktrukkje-a-tokeletes-szelfi-smink.htmlItt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb. TrendThinkstockMagyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.