Hosszú, fehér ruhában pózol Gáspár Evelin - Fotó!

ruha Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elképesztően szép, fehér ruhában pózolt, az erről készül képet pedig megosztotta rajongóival is. Vajon menyasszonyi ruhát próbálgatott?

Gáspár Evelin fogyása óta előszeretettel posztol magáról dögösebbnél dögösebb fotókat, hiszen már bármilyen ruhát felvehet, amilyen csak megtetszik neki. Látszik, hogy magabiztos, és teljesen elégedett alakjával. Legutóbb igen merész öltözékben pózolt, attól is elaléltak a rajongói, de a mostani, visszafogottabb stílusú ruha is elnyerte a tetszésüket.

Evelin egy hosszú, fehér ruhában fotózkodott, ami a legutóbbi trendek szerint akár menyasszonyi ruhának is megfelelne! Valószínűleg még nem erről van szó, de Evellinnek ez az egyszerű öltözék is remekül áll!

Molnár Anikó Olaszországban sütkérezik - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170613-molnar-aniko-olaszorszagban-sutkerezik.htmlLehet irigyelni az egykori Nagy Ő-t, ugyanis nem akárhol sütteti a hasát: Olaszországban napoztatja dögös idomait Molnár Anikó. TrendOrigoWeisz Fanni mesésen fest bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170613-weisz-fanni-mesesen-fest-bikiniben.htmlWeisz Fanninak nincs mit takargatnia, egyszerűen mesésen fest bikiniben. A modell szerencsére olykor meg is örvendezteti rajongóit egy-egy lengébb öltözkében készült fotóval, ezúttal sem győzték dicsérni Fanni idomait. Trend--Így néz ki most Thalía Sodi, a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170612-igy-nez-ki-thalia-sodi-a-rosalinda-sztarja.htmlItthon nézettségi rekordokat döntött meg a Rosalinda, a főszereplő Thalia Sodi volt, aki nemcsak színésznőként, de énekesnőként is kiváló. A sorozat több mint 15 éve készült, de a sugárzó színésznő azóta egy percet sem öregedett. Trend--Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Interjú a világ legdrágább testű nőjével, Amanda Lepore-ralhttp://www.life.hu/trend/20170612-interju-a-vilag-legdragabb-testu-nojevel-amanda-lepore-ral.htmlA LifeBallra a világ legdrágább testű nője, Amanda Lepore is ellátogatott, ahol a Life.hu-nak egy igazán exkluzív interjút adott. Elmondta, miért őt nevezik a világ legdrágább testű emberének, mint ahogy azt is megtudhattuk, elégedett-e már önmagával, vagy további műtéteket tervez. Amanda, aki Armand névvel született és 17 éves kora óta él nőként, New Yorkban lakik, szerepelt már Elton John klipjében, énekel, rappel, színészkedik, modellkedik, és most jelent meg a legújabb könyve. Trend--VV Mici szexi fürdőruhában ugrál: Videó!http://www.life.hu/trend/20170612-igy-ugral-a-medencebe-vv-mici.htmlNem hiába, visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár: VV Mici is megmutatta mennyire örül ennek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.