szépségápolás Margot Robbie smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikert sikerre halmoz a fiatal színésznő, aki a modellkedés mellett filmekben is szerepel. A Wall Street farkasa után Joker őrült szerelmeként Harley Quinn szerepében alakított eszméletlenül nagyot. Hollywood tehetséges színésznőjének féltve őrzött szépségtitkait Larion Oscar sminkmester árulja el!

Formás idomairól legendák terjednek, no de meg is dolgozik érte. Tudatosan edzi testét, körültekintően táplálkozik, és rendszeresen méregtelenít is. Ami a szépségápolást illet, napi rutinja a hideg vizes arctisztítás, ami után feszesítő, C-vitaminban gazdag fátyolmaszkot használ bőre feszességének, szépségének megőrzése érdekében. Ezt követően esszenciális arcolajjal fejezi be a rutinná vált arcápolást.

Július másodikán tölti be 27. életévét Margot Robbie Forrás: Youtube

A sminkelés előtt bőrtökéletesítő primert masszíroz a bőrébe, hogy még légiesebb legyen majd az alapozás. A következő lépés nála a krémpirosító: imádja a rózsás, ártatlan árnyalatokat. Ezt az arccsont alá ívesen, a halánték irányába teszi fel, majd erre ráteszi az ultra vékony folyékony alapozót, így még természetesebben ragyog a bőre. Púderrel fixálja az arcát, hogy tökéletes legyen a megjelenése.

Szemöldökét finoman élénkíti hajszínéhez harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, és kifésüli a felesleget, hogy természetes, ám kifejező maradjon a végeredmény. Kedvenc sminkje az alsó szemhangsúlyú smink, amitől még tisztábban ragyog kék szeme.

Boldog születésnapot, Margot Robbie! Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

Fekete szemceruzával kiemeli a vízvonalat, és egy picit rásatírozza a szempillák tövére, majd egy kék szemceruzával csak a szemzugot élénkíti úgy, hogy összemossa a fekete színnel. Így kontrasztosan vibrál együtt a két szín. Szempilláit természetes hatású, fekete szempillaspirállal koronázza meg. Érzéki ajkát, a nagy kedvenc, rózsás-nude árnyalatú, hidratáló ajakrúzzsal festi ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.