A hónap sminktrükkje: válaszd a nyár legüdítőbb színeit

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás Nyár sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szereted az élénk, vibráló színeket és az ultrafényes csillogó ajkakat, akkor ezt a sminket ki kell próbálnod. Garantáltan te leszel a nyáresti partik középpontjába!

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, érdemes a körültekintő arctisztítással kezdeni a sminkelést, majd a bőrtípusodnak megfelelő hidratálással folytatni az előkészületeket. Ezután tedd fel a bőrtökéletesítő primert, majd a kedvenc CC krémeddel egységesítsd a bőrszínedet. Finoman púderezd le a T-zónát.

A szezon legizgalmasabb szemhéjpúderei a napsárga, a kivizöld, a türkizzöld, a tengerkék, a narancs és a hűvös pink.

Dobd fel a sminked - nyáron bátran kísérletezz merészebb színekkel! Forrás: Thinkstock

Tetszőlegesen válaszd ki ezek közül számodra a legkedvesebb színt, majd tisztán ezt az egy színt satírozd a mozgó szemhéjadra és az alsó szempillatőhöz. Finoman satírozd el a kontúrszéleket. A vízvonaladat fekete, tartós szemceruzával hangsúlyozd, majd fesd ki a szempilláidat extra, fekete színű szempillaspirállal. Szemöldöködet fésüld meg száliránynak megfelelően a szemöldökspiráloddal, így rendezett és természetes hatású marad.

Orcáidat élénkítsd barackos-bronzos árnyalatú arcpirosítóval. Ajkad érzékiségéhez válaszd a szezon legizgalmasabb szájfényeit. A vadiúj összetételű ajakfényekben már van fényvédő és extra ajakápoló, ami gondoskodik az ajkak védelméről.

A legideálisabbak az olajtinták, mert az olaj alapú ajakfények áttetszőek és extra fénnyel gazdagítva teltebbé varázsolják az ajkakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.