A legvagányabb nyári holmik, amik nélkül el se indulj a strandra

víz strand Nyár kiegészítők nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze egy szál bikiniben is lemehetsz a Balcsiba csobbanni, de néha jó rákészülni erre az élményre is: akár egy körömlakkozással, akár azzal, hogy bepakolsz néhány szuper játékot, amivel a vízben, vagy a kellemesen hűs árnyékban elszórakozhattok.

Öltözz fel

Persze a fürdőruhánál nincs fontosabb standöltözet, azért sok mindennel ki lehet még egészíteni. Egy pakolós strandtáska például nem árt, és egy kalap is jól jön a nagy forróságban. Ha kifejezetten szeretnél vigyázni a bőrödre, akkor egy vékony strandruhát is érdemes beszerezni. Ékszerekkel nem a legjobb teleaggatni magunkat, de ha kifejezetten csinos szeretnél lenni, akkor egy laza nyakláncot felkaphatsz, amíg kifekszel napozni.

1. H&M 4990 forint 2. Women's Secret 7995 forint 3. Mango 5595 forint 4. Women's Secret 4295 forint 5. Women's Secret 5995 forint 6. F&F 3090 forint Forrás: Life.hu

A részletek

A strandtörölköző fontos kellék, hiszen a parton is jó lenni, nem csak a vízben. Egy legyezőt is praktikus lehet bedobni a strandtáskába, illetve egy kisebb tárcát, amibe át tudsz pakolni annyi pénzt, amennyi a strandra kellhet.

1. Parfois 4995 forint 2. H&M 4990 forint 3. Zara 2595 forint 4. Zara 2595 forint 5. H&M 1290 forint 6. Essence 749 forint Forrás: Life.hu

Hűsítő élmények

Az új kedvenceink a nyári hangulatba öltöztetett matracok, illetve azok a nyári kistáskák, amelyek valójában hűtőtáskaként funkcionálnak. Csak a jégakkut ne felejtsétek el lefagyasztani. A játékok is fontos kellékei a strandolásnak, például egy vízen pattanó labda, de itt vannak a vízparti játékok is, akár kártya, akár egy tollasszett. És ha már a hűsölésről van szó, egy testpermetet is dobj be a táskádba.

1. Tezenis 9490 forint 2. H&M 2990 forint 3. Tropico kártyajáték, reflexshop.hu 2990 forint 4. H&m 1290 forint 5. Waboba vízen pattanó labda, reflexshop.hu 1990 forint 6. Women's Secret 3495 forint Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.