Így néznek ki bikiniben a Victoria's Secret modelljei - Fotók!

modell bikini Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy modelleket gyakran láthatjuk bikiniben, de nincs is annál jobb, ha egy csokorba szedjük a dögös testeket. Íme, egy galéria a legcsábítóbb bikinis modellekről.

A Vicotria's Secret angyalai a legkevésbé sem tűnnek angyaloknak bikiniben, sokkal inkább csábítóknak. A gyönyörű modelleket szerencsére nem csak ilyenkor nyáron láthatjuk lenge öltözetben, de kétségkívül jó időben gyakrabban szabadulnak meg a ruhájuktól. Ők aztán nem szégyenlősek, de nincs is miért, testük minden egyes porcikája tökéletes, és szerencsére nem is takargatják! Nézd meg, hogy festenek a szépséges modellek bikiniben!

/1706/Victo2017614115513
A természetesség mellett kampányol egy lány: fotó! http://www.life.hu/trend/20170616-a-termeszetes-szepseg-mellett-kampanyol-egy-lany.htmlEgyre többen ragadják meg az alkalmat, hogy a természetesség érvényesítése érdekében fejezzék ki a véleményüket. Egy fiatal lány a közösségi oldalán mutatta meg legtorzabb arcát a szépség védelmében. TrendOrigoEzeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminmestre összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áronhttp://www.life.hu/trend/20170612-oltozkodesi-stilusarol-vallott-szilagyi-aron.htmlA kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl. Trend--Tóth Gabi új frizurát villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-uj-frizurat-mutatott-toth-gabi.htmlTóth Gabi megváltoztatta a frizuráját, aminek a rajongói is nagyon örülnek: búcsút intett az indiánlányos külsejének. Trend--Rá sem lehet ismerni Baukó Évára: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-igy-nezett-ki-bauko-eva-akkor-es-most.htmlA szexi sztár olyan fotót villantott a közösségi oldalán, amitől mindenki álla leesett: alig lehet felismerni Évát. Trend--Fenekével hulahoppozik egy lány: Videó!http://www.life.hu/trend/20170614-ab.htmlEz a fiatal lány annak köszönheti a hírnevét, hogy minden testrészével képes hulahopp-karikázni. Akár egyszerre is: Videó! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.