Tatár Csila ruha Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla fantasztikus képet tett közzé az oldalán: megmutatta a Magyarország Szépe műsorban viselt ruháját. 

Tatár Csilla, a Magyarország Szépe háziasszonyaként egy különleges ruhadarabot választott magának. Illetve nem egészen ő választotta, hanem egy kicsit a rajongói is, ugyanis Csilla nem tudott választani két csodás darab között, ezért arra kérte a követőit, hogy döntsenek helyette:

A kedvelők pedig döntöttek, a rózsaszín ruhaköltemény mellé tették le a voksukat. A 34 éves sztár pedig a Magyarország Szépe adásáról is bejelentkezett az Instájára, természetesen a rajongók által választott ruhában. Meg kell hagyni, a kedvelőinek jó ízlése van.

19.30-kor kezdünk! Kapcsoljatok a Duna Tv-re!:) #missworldhungary #élőadás #köszönömacsodásruhát @daalarnacouture

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Tatár Csilla csodaszép ruhában eurovíziózott

A szőke sztár megmutatta az Eurovízióra szánt ruhakölteményét: ebben az alkalmi dresszben látszik csak igazán, hogy Csilla milyen elképesztően karcsú: Fotó!

Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Magyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--Rúzsa Magdi az eljegyzése után vadonatúj külsőre váltotthttp://www.life.hu/trend/20170618-ruzsa-magdi-uj-frizuraja.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a Megasztár egykori győztese a nyár beköszöntével megszabadult hosszú hajától, és rövidre váltott. Nézd meg, milyen jól áll Magdinak az új frizura! Trend--Tolvai Reni szexi, testhezálló ruhában feszíthttp://www.life.hu/trend/20170617-tolvai-reni-testhezallo-ruhaban-feszit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tolvai Reni a minap egy esküvőre volt hivatalos, amelyen egy csodálatos ruhakölteményben vett részt. Most pedig egy újabb, nagyszerű darabban feszít. Trend--Így néznek ki bikiniben a Victoria's Secret modelljei - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170616-igy-neznek-ki-bikiniben-a-victoria-s-secret-modelljei.htmlA nagy modelleket gyakran láthatjuk biniben, de nincs is annál jobb, ha egy csokorba szedjük a dögös testeket. Íme, egy gali a legcsábítóbb bikinis modellekről. Trend--Katalin hercegné pinkben tündököl II. Erzsébet születésnapjánhttp://www.life.hu/trend/20170617-katalin-hercegne-pinkben-tundokol-ii-erzsebet-szuletesnapjan.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, érkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjáról. Így szerencsére Katalin hercegné rózsaszín ruhájának is csodájára járhatunk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.