Nem bír felhagyni a szenvedélyével Majoros Hajnalka

Forrás: TV2 -
fashion week Majoros Hajnalka Dundika cipők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni bevallotta: a magassarkú cipők megszállotja. Azt is elárulta, miért. 

A sztáranyukát minden nagyobb eseményen ragyogó ruhakölteményekben láthatjuk, és a szettekhez választott cipők is mind tökéletesen passzolnak az alkalomhoz. Kiderült, hogy Hajninak bőven van miből válogatnia, hiszen már lassan külön helyiségre lesz szüksége a cipőinek.

"Nemsokára új házba költözünk, és azt tervezem, hogy lesz egy saját cipős gardróbom" - mesélte Dundika.

A szexi szőkeség bevallotta, hogy 14 éves kora óta megrögzött kedvelője az óriási sarkaknak, hiszen világ életében alacsony volt. Fiatal felnőtt korában is kiskorúnak nézték emiatt, és ez rettentően zavarta.

Majoros Hajnalka a cipőmániájáról vallott Forrás: TV2

"Megelégeltem ezt, és kizárólag tízcentis vagy annál magasabb sarkú cipőkben kezdtem járni. Még futni is tudtam bennük, az sem érdekelt, hogy fáj-e a lábam" - folytatta a kétgyermekes édesanya.

Mióta azonban gyerekeket nevel, ritkábban hord ilyen lábbeliket, hiszen a játszótérre nem igazán való. Ettől függetlenül előfordul, hogy meglát egy szép magassarkút a kirakatban, és nem bírja ott hagyni.

"Van olyan, amit még egyszer sem vettem fel, de jól esik az érzés, hogy bármikor megtehetném" - írta meg a Best.

Csodaszép fotókon Dundika és Majka gyermekei

Különleges fotókat posztolt a sztáranyuka a közösségi oldalára. A két kisfiú elképesztően cuki: Fotók!

Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--Zimány Linda ultradögös fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170619-elkepesztoen-szexi-zimany-linda.htmlKülönleges fotót posztolt az Instagram-oldalán Zimány Linda: egy óriási, aranyló gumimatracon pózol. TrendOrigoWeisz Fanni a Duna-parton pózol: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-a-duna-parton-pozol-weisz-fanni.htmlA csinos modell olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amilyet még talán soha. Egy óriási aranyhattyúval pózol.Trend--A természetesség mellett kampányol egy lány: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170616-a-termeszetes-szepseg-mellett-kampanyol-egy-lany.htmlEgyre többen ragadják meg az alkalmat, hogy a természetesség érvényesítése érdekében fejezzék ki a véleményüket. Egy fiatal lány a közösségi oldalán mutatta meg legtorzabb arcát a szépség védelmében. TrendOrigoÍgy néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Magyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.