Halászbástya fotó Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel Mihalik Enikő közösségi oldalára: nem csoda, hogy a magyar rajongók meghatódtak a fotó láttán. 

Mihalik Enikő híres modellként járja a világot, elég kevés időt tölt itthon. A fotóinak nagy százaléka is külföldön készül, így ritkán láthatjuk hazai földön pózolnia a szexi szépséget. Nemrég azonban felkerült az oldalára egy különleges fotó, amitől minden hazai rajongója elájult.

I proposed lol @adrienn.mb

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A nem mindennapi felvételen Enikő egy barátnőjével a Halászbástyához látogatott el, hogy megcsodálja a fővárosi naplementét. A róluk készült naplementés kép egyszerre meghitt és aranyos, ezzel pedig a rajongók is egyetértettek.

"Halászbástya, so romantic" - írja az egyik kivetője.

Mihalik Enikő megmutatta a párját: így csókolóztak - Fotó!

Mihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de most végre megmutatta, ki élete párja. Instagram-oldalán tett közzé magukról egy romantikus fotót!

Tatár Csilla megmutatta magát smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-igy-nez-ki-smink-nelkul-tatar-csilla.htmlTatár Csilla megmutatta, hogy ő smink nélkül is pont ugyanolyan gyönyörű! Edzés utáni szelfit tett magáról közzé. TrendOrigoMeghalt Carla Fendi, divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20170620-meghalt-carla-fendi-divattervezo.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a világhírű olasz divattervező, Carla Fendi. Életének 80. évében hunyt el. Trend--Közelgő esküvőjéről mesélt Dér Heni http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-lesz-der-heni-eskuvoi-ruhaja.htmlDér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. Trend--Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--Zimány Linda ultradögös fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170619-elkepesztoen-szexi-zimany-linda.htmlKülönleges fotót posztolt az Instagram-oldalán Zimány Linda: egy óriási, aranyló gumimatracon pózol. TrendOrigoMagyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.