Szexi fürdőruhás fotót posztolt Caramel felesége

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel fotó Szilágyi Szilvia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangulatos fotót tett közzé az Instagram oldalán Szilágyi Szilvi: így élvezi a horvátországi nyaralást a szexi sztárfeleség. 

Szilvi egy fantasztikus fotóval örvendeztette meg a rajongóit, amely Horvátországban, Buje városában készült. A fiatal édesanya egy egyrészes fürdőruhában pózolt a medence mellett, és úgy tűnik, neki ez is jól áll, nem csak az átlátszó fehérnemű.

⛱ #summer2017 #sylviszilagyi #holiday #happiness

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Láthatóan a követői is egyetértenek ezzel, hiszen három óra alatt több, mint 2000 kedvelést gyűjtött össze a posztjával. Nem is beszélve a sorra érkező kommentekről, amelyek mind arra kíváncsiak, hogy hol lehet beszerezni azokat a darabokat, amiket a fotón láttak.

Caramel felesége, Szilvi nem akar celebfeleség lenni

A gyönyörű, egzotikus lány saját karrierjét építgeti, mert amellett, hogy Caramelt mindenben támogatja, saját egzisztenciát szeretne. Elmesélte hogyan tervezi a jövőjét, sőt még azt is bevallotta, hol ismerte meg imádott férjét.

Tatár Csilla megmutatta magát smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-igy-nez-ki-smink-nelkul-tatar-csilla.htmlTatár Csilla megmutatta, hogy ő smink nélkül is pont ugyanolyan gyönyörű! Edzés utáni szelfit tett magáról közzé. TrendOrigoMeghalt Carla Fendi, az egyik leghíresebb olasz divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20170620-meghalt-carla-fendi-divattervezo.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a világhírű olasz divattervező, Carla Fendi. Életének 80. évében hunyt el. Trend--Közelgő esküvőjéről mesélt Dér Heni http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-lesz-der-heni-eskuvoi-ruhaja.htmlDér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. Trend--Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--Zimány Linda ultradögös fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170619-elkepesztoen-szexi-zimany-linda.htmlKülönleges fotót posztolt az Instagram-oldalán Zimány Linda: egy óriási, aranyló gumimatracon pózol. TrendOrigoMagyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.