Kövérnek nevezték Karlie Kloss, modellt

Forrás: AFP/Leon Neal -
kövér Karlie Kloss modell szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy manapság már mindenkit kövérnek neveznek, aztán meg csodálkozunk azon, hogy az emberek önértékelési gondokkal küzdenek. Szerencsére a szexi modell nem vette a szívére a dolgot. 

Karlie Kloss az egyik legfoglalkoztatottabb modell, ami nem csoda, hiszen a fiatal szépség valóban tökéletes alakkal rendelkezik. Hatalmas sikereket élt már meg fiatal kora ellenére, de bevallotta, nem mindenki van megelégedve a külsejével:

Volt merszük kövérnek nevezni a csodás alakú sztárt Forrás: AFP/Leon Neal

"Volt olyan, hogy egy modellügynökség egy napon belül nevezett dagadtnak, majd túlságosan véznának" - mesélte mosolyogva a sztár.

A 24 éves Karlie szerencsére nem vette a szívére a dolgot, hiszen tisztában van vele, hogy mindenkinek megfelelni teljességgel lehetetlen. Éppen ezért azt tartja szem előtt, hogy önmagának tessen, illetve azt, hogy az egészségét ne veszélyeztesse soha a súlya - írta meg a People.

Mindenét megmutatta a szexi modell: Fotó!

Demi Rose Mawby egy átlátszó, skarlátvörös csipkeruhában jelent meg egy magazin nyitóbuliján. A szexi modell mindent megmutatott, hiszen a "habkönnyű" ruha alig takarta el a testrészeit: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.