Courtney Cox végre újból természetes

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
fiatalság szépség plasztikai sebészet Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő végre ráébredt: az arcát nem ráncok, hanem mosolyvonalak borítják, amelyektől egyáltalán nem jó ötlet megválni. 

Courtney Cox is azon hírességek közé tartozott, akik megpróbálták felvenni a versenyt a haladó idővel. Ennek sajnos az lett a következménye, hogy a számtalan beavatkozás végére már nem ismert rá önmaga ábrázatára.

"Egész életemben azt gondoltam, hogy a külsőnél nincs fontosabb. Pont ez a gondolat sodort engem ekkora bajba" - mesélte a sztár.

Courtney Cox felhagyott az észnélküli plasztikázással Forrás: AFP/Frazer Harrison

Hiszen amikor belekezdett a plasztikázásba, még nem tudta, hogy erre ugyanúgy rá lehet kapni, akár a drogokra.

Az első beavatkozást követően már sorra fedezte fel magán a "hibákat", amiket muszáj volt valahogy korrigálni. Aztán egyszer az egyik barátja az arcába vágta, hogy

tarthatatlan a megjelenése.

Ezt követően ő is rádöbbent, hogy nem helyes amit csinál, és le kell állítani magát amíg még nem késő.

"Mostmár az összes töltőanyag felszívódott a testemből, vagyis pont olyan természetes a külsőm, mintha soha nem is csináltattam volna semmit. Végre tényleg hasonlítok arra az emberre, aki valójában vagyok" - írta meg a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.