Meghan Markle pikáns fotóitól olvadozik az internet

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
fotó szexi Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színésznőt már láthattuk hiányos öltözékben, fehérneműben és bikiniben is szexiskedni, de elegáns business-szerelésben még nem. Ám most megmutatta ezt az oldalát is: Fotó! 

Nem csodálkozunk azon, hogy Harry herceg tűzön-vízen át ragaszkodik a 35 éves színésznőhöz, hiszen gyakorlatilag akármit adnak rá, Meghan mindenben gyönyörű. A királyi család fiatal trónörököse még azt is elviselte, ahogy miszlikekre tépte szét a kapcsolatukat a média, mindketten jól viselték a megpróbáltatásokat.

Így lehet valaki egyszerre erotikus és elegáns Forrás: Maria Ponce for Splash Magazine

Egy kis idő után már mindenki elfogadta a szerelmüket, és Harry már a leánykérésen gondolkodik. Meghan legújabb fotóit nézegetve ez teljesen érthető is: a tavaszias hangulatú virágok között pózoló színésznő látványa sokakban kelt jó érzést, főleg a férfiak körében - írta meg a DailyMail.

Felrobbant az internet Meghan csodás képeitől Forrás: Maria Ponce for Splash Magazine

Less be Meghan Markle torinói lakásába

Nem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat. Egy nemrég közzétett videóban engedett betekintést az otthonába. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.