Albinizmussal élő emberekből lettek modellek: Fotók!

modell albinizmus szépség albínó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sorozat került napvilágra egy tucat albinizmussal élő emberről, akik hajlandóak voltak kamerák elé állni, és megmutatni magukat. 

Yulia Taits hatalmas sikert aratott a tavaly novemberben született "Porcelán szépség" névre keresztelt fotósorozatával. A képekhez kizárólag albinizmussal élő emberekekkel dolgozott, a végeredmény pedig szinte mindenkit elvarázsolt. A sorozat első felét már tavaly év végén megcsodálhattuk, most pedig megérkeztek a friss felvételek is.

Hatalmas figyelmet, szeretetet és elismerést kapott a fotók kapcsán, ezért határozott úgy, hogy elkészíti a folytatást is.

Elmondása szerint már nagyon izgatott volt, és várta, hogy napvilágra kerülhessen a galéria második felvonása is, amely "Porcelán szépség volume 2" nevet kapta.

/1706/Alb_n201762912118

Nyolcéves albínó kislányért kapkod minden modellügynökség: Fotó!

Nariyana egy szibériai kislány, aki azért lett híres, mert albinizmussal született, ami azt jelenti, hogy a 8 éves gyermekben nem termelődik színanyag. Ezért hófehér a bőre, és tejfölszőke a haja: Fotók!

Erotikus retro fotókon a szexi sztárok: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170627-szexi-retro-fotokon-a-sztarok.htmlImádjuk a szátokról készült pikáns képeket, főleg a régi jól eltalált fotók között csemegézni. TrendOrigoÍgy hűsölnek a hazai sztárszépségek- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170624-igy-husolnek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlTombol a kánikula, így nem is csoda, ha mindenki a vízpartra vágyik ebben a rekkenő hőségben. A hazai sztárok is így tesznek, nézzük meg, hogyan hűtik le magukat! TrendOrigoÍgy lesz az ember testrészeiből művészet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170620-emberi-testreszekbol-faragott-muveszetet-egy.htmlEgy újabb példa arra, hogy az emberi kreativitás határtalan: ez a fiatal lány olyan különleges képeket készít, amelyektől nekünk is leesett az állunk. Trend--Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170613-szoros-furdoruha-az-uj-noi-divat.htmlMegdöbbentő bikinidivat indult útjára nemrég: ha ezt a fürdőruhát viseled, garantáltan elkerül minden férfi. TrendThinkstockÍgy szexizik bikiniben Iszak Eszti: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170611-igy-nez-ki-bikiniben-a-szexi-iszak-eszti.htmlKülönlegesen szexi fotókat mutatott magáról a fiatal műsorvezető: a rajongói teljesen el vannak ájulva a képektől. TrendOrigoMelanie Gaydos, a genetikai betegséggel élő modell: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170606-melanie-gaydos-genetikai-beteg-modell.htmlMelanie Gaydos egy rendkívüli modell, aki komoly betegségben szenved, melynek következtében nagyon egyedi megjelenéssel rendelkezik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.