Milliókat költött, hogy kedvenc sztárjára hasonlíthasson: Fotók!

Forrás: Twitter/Karys Goodwin -
Chloe Khan modell szexi Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karys Goodwin elhatározta, hogy úgy szeretne kinézni, mint az egykori Playmate, Chloe Khan. Olyannyira komolyan vette a szándékát, hogy már milliókat költött beavatkozásokra az azonos külső elérése érdekében. 

A 20 éves modell elárulta, hogy semmi mást nem szeretne, csak olyan életet élni, mint Chloe Khan. Akárhányszor szembefut a híresség egyik posztjával vagy televíziós szereplésével, ez az érzés csak egyre erősödik benne, ezért elhatározta: Chloévá műtteti magát.

Karys Goodwin álma, hogy úgy nézzen ki, mint Chloe Khan Forrás: Twitter/Karys Goodwin

Az ajkait és a melleit is megcsináltatta már, de számos botoxkezelésen is átesett a tökéletesség elérése érdekében.

"Az olyan celebek, mint Chloé, számomra tökéletesek. Szeretnék úgy élni mint ők, de kezdetnek már az is megteszi, ha sikerül úgy kinéznem, mint ezek a sztárok" - mondta Karys.

@oh_my_purple outfit

Chloe Khan (@chloe.khan) által megosztott bejegyzés,

Mostanra pedig már úgy rákapott az átváltozás ízére, hogy elhatározta: még Chloét is le fogja pipálni. Úgy gondolja, hogy ha már plasztikai műtéteken esik át, akkor olyan beavatkozásokat szeretne, melyek eredményét mindenki észreveszi.

Your energy introduces you before you even speak

Chloe Khan (@chloe.khan) által megosztott bejegyzés,

"Egy hónappal ezelőtt műttettem meg a melleimet, és nagyon tetszenek, elégedett vagyok az eredménnyel. De mostmár még nagyobbakat szeretnék" - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.