Medveczky Ilona fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona 76 évesen is élvezi az életet, és még mindig bátran mer fürdőruhára vetkőzni. Nem véletlen, hiszen remekül tartja magát!

Medveczky Ilona már többször bebizonyította, hogy a kor csak egy szám, de mégis elképesztő, hogy 76 évesen is bombázó. A művésznő nem panaszkodhat, mert alakja szinte semmit nem változott az elmúlt években. Bátran vehet fel fürdőruhát is, és meg is teszi. Nemrég pontosan fürdőzés közben látták Medveczky Ilonát.

Medveczky Ilonát fürdőruhában fotózták Forrás: TV2

A művésznőt egy Somogy megyei kisváros strandján kapták lencsevégre, akkor éppen a napozóágyban pihent. Az alkalmi fotós szerint élőben még lenyűgözőbb Medveczky Ilona, mint a képernyőn keresztül, és csak ámult, hogy milyen jól tartja magát a sztár. Ezek a képek nem hazudnak, hiszen nem egy profi fényképész csinálta őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.