Íme, Jekatyerina Liszina, a két méternél is magasabb orosz modell - Fotó

Forrás: Instagram/Ekaterina Lisina -
magas modell orosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már gyerekkorában sem volt átlagos termetű Jekatyerina Liszina, de arra a szülei sem számítottak, hogy ekkorára nő majd. Az orosz modell két méternél is magasabb, pontosan 206 centiméteres!

Nem lehet könnyű Jekatyerina Liszina élete, de ő jól kamatoztatja azt, amivel a sors megáldotta. Nem nevezhető ugyanis átlagos termetűnek az orosz hölgy, és ez még finom megfogalmazás. Ekaterina ugyanis két méternél is magasabb, pontosan 206 centis, emellett ráadásul előszeretettel visel magassarkúkat, amiktől már tényleg égimeszelőnek tűnik.

Jekatyerina Liszina kihasználja méreteit Forrás: Instagram/Ekaterina Lisina

Jekatyerina ráadásul olyan szerencsés helyzetben van, hogy magasságának több mint a felét a lábai teszik ki, pontosan 133 centimétert. Nem csoda, hogy egyenesen szárnyalt a kosárlabdázásban, most pedig főként modellként tevékenykedik, és az a célja, hogy több rekordot is megdöntsön: a leghosszabb lábak címre pályázik, és persze a legmagasabb modellnek járó kitüntetést is szeretné bezsebelni.

Ekaterina mindenkinél magasabb Forrás: Instagram/Ekaterina Lisina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.