fashion week fotók napszemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármit is veszel magadra nyáron, egy jó napszemcsivel mindent fel lehet dobni: fotók!

Ahogy mi a hétköznapokban, úgy a legnagyobb sztárok is szívesen hordanak napszemüveget. Nyáron gyakrabban viseljük őket, de nem csak azért, mert erősebb a napsugárzás, hanem azért is, mert nyáron sokkal színesebben öltözködünk, és a különféle ruhákhoz különböző típusú szemüvegeket illik felvenni.

Míg az őszi-téli szezonban egyrészt nincs olyan vakító napsugárzás, másrészt többnyire hasonló színű ruhákat hordunk, amikhez egy jó napszemüveg is elég, nem szükséges cserélgetni. De vajon kihez milyen napszemüveg passzol?

Vannak szabályok, hogy adott arcformához milyen lencseméret és kerettípus tartozik, de mivel egyikünk sem egy táblázatból pattant elő, ezért ilyen szabályok alapján nehéz kiválasztani a legszimpatikusabbat. Éppen ezért elhoztuk nektek minden idők legjobb sztárfotóit, amelyeken a kedvenc hírességeink viselnek különböző típusú szemüvegeket. Nézd meg, te melyik sztár arctípusához tartozol, és válaszd az ő szemüvegét.

/1707/Szt_r2017715124558Női ruhákba öltöztetik a férfiakat - De miért? Fotók!http://www.life.hu/trend/20170712-botranyos-ferfi-ruhakollekcioval-rukkolt-elo-egy-spanyol-marka.htmlÚjabb gyöngyszem került nyilvánosságra a divat világából: egy spanyol ruhamárka dobott piacra egy olyan kollekciót, amitől égnek áll a hajunk. TrendOrigoMilliókat költött, hogy kedvenc sztárjára hasonlíthasson: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170710-chloe-khan-hasonmasa-szeretne-lenni-egy-lany.htmlKarys Goodwin elhatározta, hogy úgy szeretne kinézni, mint az egykori Playmate, Chloe Khan. Olyannyira komolyan vette a szándékát, hogy már milliókat költött beavatkozásokra az azonos külső elérése érdekében. TrendOrigoKiszőrösödtek a sztárok! Durva fotók a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20170615-szoros-tollas-celebruhak-a-voros-szonyegrol.htmlMindig visszatér a vörös szőnyegre ez a régi-új trend, a tollas, szőrös ruhák, amelyek hol elegáns, hol nagyon is nevetséges összhatást eredményeznek. Nézzük az elmúlt évek leghíresebb ilyen öltözékeit! TrendOrigoGyőzike modell babérokra vágyik? Fotók!http://www.life.hu/trend/20170709-modellkedos-kepeket-tett-kozze-gaspar-gyozo.htmlIlyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival. Trend--Dögös fotókon szexizik Christina Aguilerahttp://www.life.hu/trend/20170707-elkepesztoen-dogos-christina-aguilera.htmlA szőke világsztár megvillantotta a domborulatait, nehogy elfelejtsük milyen jól néz ki. De ezt a testet nem olyan egyszerű kiverni a fejünkből: Fotók! Trend--Így lehet átlagosból tökéletes a tested egy Instafotón- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170705-atlagosbol-tokeletes-test-instafoto.htmlAz Instagramon sorra jelennek meg a tökéletes testű lányok már-már zavarbaejtően hibátlan fotói. Nem is csoda, hogy annyi ember szenved önértékelési zavarokkal. Egy fiatal lány azonban megmutatja, hogyan lehet bombatestet villantani egyetlen pillanat és némi beállítás után. Figyelem! A tökéletes fotó a legtöbb esetben átverés! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.