Kim Kardashian kínos ruhabakija - fotó

Forrás: NORTHFOTO/ -
ruhabaki kim kardashian villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian szerint a melltartó a világ legfeleslegesebb ruhája. 

Kim Kardashian melltartó nélkül sétálgatott New York utcáin, miközben remekül reklámozott a testével egy Adidas nadrágot. Csak a sportmelltartót nem volt már ideje felvenni, ugyanis a fehér trikója, mondhatni, semmit nem takart. A vakuk csak villogtak, Kim Kardashian West legújabb ruhabakija pedig igazán látványosra sikerült.

Kim szerint a világ Forrás: NORTHFOTO/

Közelről ilyen Forrás: NORTHFOTO

Kábítószer látható Kim Kardashian fotóján? http://www.life.hu/sztarok/20170712-kim-kardashiant-kabitoszerezessel-vadoljak.htmlKim Kardashian nemrég egy igen csak szexis fotót villantott a Snapchaten, csak arra nem volt felkészülve, hogy a követői olyanok, akár a detektívek... TV + Sztárok--Kourtney Kardashian egy fiatal modellel kavar: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170704-ez-a-fiatal-modell-kourtney-kardashian-uj-pasija.htmlEgy különleges fotó került napvilágra Kourteny Kardashianról, amelyen egy fiatal francia modellel sétálnak kézen fogva. TV + Sztárok--Kourtney Kardashiannak új pasija van: Cannes-ban romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-kourtney-kardashiannak-uj-pasija-van.htmlKourtney Kardashian már régóta nincs együtt gyermekei apjával, most pedig végre megmutatta új párját is. Cannes-ben mutatkoztak együtt a sármos fiatalemberrel! TV + Sztárok--Hírességek és hisztis vagy szemtelen gyerekeik - Kim Kardashiantól Fergie-ighttp://www.life.hu/sztarok/20170529-hiressegek-es-hisztis-vagy-szemtelen-gyerekei.htmlA hírességek gyerekeinek nincsen átlagos gyerekkoruk: paparazzik, pénz és hírnév veszi őket körül, ennek ellenére mégis meg tudtak maradni olyannak, mint az átlagos kicsik. Íme, néhány fotó, ami bizonyítja, hogy Kim Kardashiannak vagy Fergie-nek is meg kell küzdenie a hisztivel! TV + Sztárok--Sosem látott fotók a Kardashian-családról! http://www.life.hu/sztarok/20170413-igy-festett-akkor-es-most-a-kardashian-csalad.htmlMár teljesen hétköznapi tény, hogy a Kardashian-család a mai celebvilág szerves részét képezi. De honnan is indultak ők, és hogy néztek ki akkor? TV + Sztárok--Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-edesanyjuk-eletet-mentettek-meg-a-kardashian-lanyok.htmlNem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.