Selena Gomez szépségápolás smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez a szemünk láttára nőtt fel: televíziós sorozatszínészből egyenes út vezetett Hollywood meghódításához. Fiatal kora ellenére számos filmszereplés után énekesnőként is sikert sikerre halmoz. Mára kész nővé érett, igazi latin szépség. Lesd el a sztár szépségtitkait!

Kombinált, zsíros bőrét kíméletesen hámlasztja hetente, hogy optimális legyen a bőre pH-egyensúlya. Napi rutinja az arctisztítás, ami után száraz arcolajjal kényezteti bőrét. A sminkelés előtt mindig használ pórusminimalizáló báziskrémet, hogy selymes és tökéletes legyen a bőre. Folyékony matt alapozóval egységesíti bőrének színét, amit transzparens HD-púderrel fixál és tökéletesít. Arckontúrozással keskenyíti arcát, orcáit bronzosítóval hangsúlyozza.

Selena Gomez kedvenc sminkje a szemhangsúlyos smink Forrás: AFP

Kedvenc sminkje a szemhangsúlyos smink:

Pezsgő árnyalatú szemhéjkrémet tesz a szemzugba, és bronz fényt a mozgó szemhéjára alapnak. Ezután mély padlizsán és bronzszínnel kifelé satírozza, nyújtja szemformáját, hogy még titokzatosabb legyen a tekintete. A drámai füstös hatást fekete szemceruzával fokozza, amit a szempillák tövébe satíroz, sőt még a vízvonalát is mélyíti vele, ettől még izgalmasabb lesz a szemfestése. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki alul-felül gazdagon. Nagy gondot fordít dús szemöldökének karbantartására, finoman íveltre szedi, és csak szemöldökspirállal rendezi száliránynak megfelelően, hogy természetes hatású és vastag maradjon. Érzéki ajkát általában a kedvenc Honey Pink árnyalatú nude ajakrúzsával festi ki.

A nyári smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20170717-a-nyari-smink-5-alapszabalya-larion-oscartol.htmlAzt kell mondanom, hogy általánosságban jót tesz a bőrödnek, ha nyáron minimalizálod a sminket. De lemondanod nem kell róla, ha szeretnéd kiemelni szépségedet, csak körültekintően kell eljárni a sminkelés során. Erre az öt dologra mindenképpen figyelj! TrendOrigoA legsokkolóbb szemöldöktrendekhttp://www.life.hu/trend/20170613-a-legdurvabb-szemoldoktrendek.htmlNem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket! Trend--Ezzel a sminkkel a legnagyobb kánikulában is hódíthatszhttp://www.life.hu/trend/20170616-a-smink-ami-kanikulaban-is-kitart.htmlHa ellenállhatatlan vágyat érzel, vagy mert az alkalom megkívánja, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, akkor érdemes körültekintően megválasztani a nyári piperéket, hogy tartós legyen a sminked. Trend--A hónap sminktrükkje: válaszd a nyár legüdítőbb színeithttp://www.life.hu/trend/20170614-a-honap-sminktrukkje-bianco-smink.htmlHa szereted az élénk, vibráló színeket és az ultrafényes csillogó ajkakat, akkor ezt a sminket ki kell próbálnod. Garantáltan te leszel a nyáresti partik középpontjába! Trend--A legvagányabb nyári holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20170614-a-legvaganyabb-nyari-holmik-amik-nelkul-el-se-indulj-a-strandra.htmlPersze egy szál bikiniben is lemehetsz a Balcsiba csobbanni, de néha jó rákészülni erre az élményre is: akár egy körömlakkozással, akár azzal, hogy bepakolsz néhány szuper játékot, amivel a vízben, vagy a kellemesen hűs árnyékban elszórakozhattok. Trend--A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.