Horváth Éva elképesztő formában van: Fotó!

fotó Horváth Éva bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vagyunk meglepve azon, hogy Horváth Éva milyen jól néz ki. Na jó, egy kicsit mégis, hiszen 2,5 hónapos kisfia mellett is bomba alakja van. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, május elején adott életet első gyermekének Horváth Éva. A szexi modell pár nappal a szülés után megmutatta Kristófot, aki szerencsére makk egészségesen érkezett a világra.

Nemrég pedig egy olyan fotó került fel Éva közösségi oldalára, amitől leesett az állunk: Kristóf még 3 hónapos sincs, de az édesanyja már majdnem olyan tökéletesen fest, mint a terhesség előtt.

Nem csoda, hogy erre a fotóra minden követő felkapta a fejét: már majdnem 3000 kedvelést kapott, és végtelen sok elismerő komment érkezett. Sokan nem tudják, hogy mi Éva titka, pedig korábban elárulta, hogy mindent a kisfiának köszönhet.

Kristóf ugyanis annyira jó gyerek, hogy még arra is van mellette ideje, hogy szépségszalonba járjon.

Horváth Éva cuki babafotót mutatott

Horváth Éva néhány hete megmutatta kisfia egyik legédesebb testrészét. Ellenállhatatlanul cuki, és ezt nem csak Éva, hanem a követői is így gondolják, akik imádták a sztáranyuka posztját: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.