Kirabolták és megtámadták Jon Kortajarena színészt

Forrás: NORTHFOTO -
megtámadás kirabolták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jon Kortajarena spanyol modell és színész. Londonban támadták meg és rabolták ki.

32 éves férfi olyan márkák reklámkampányaiban szerepelt, mint a Versace, az Armani, a Diesel és a H&M. 2009-ben a világ 8. legsikeresebb férfimodellje volt. Több filmben és tévésorozatban is kapott már szerepet, hazája egyik fiatal kedvence.

Jon Kortajarena 2014-ben Forrás: NORTHFOTO

Jon azonban Londonban él, itt támadták meg és rabolták ki, amikor a napokban hazatért Ibizáról. A férfi a közösségi oldalán jelentette be, hogy ellopták tőle a mobiltelefonját és az iratait, azonban a lapértesülésekkel ellentétben nem sérült meg.

Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Csapás csapás hátán! Kirabolták Kozso megújult teaházát http://www.life.hu/sztarok/20161011-kozso-teahaza-megujult-de-maris-kiraboltak.htmlAlig nyitott meg Kozso megújult teaháza, máris kifosztották. A Facebook-oldalukra kirakott poszt szerint az illető egy zártkörű rendezvényt szeretett volna szervezni, ezért sokszor megfordult náluk. Az egyik alkalommal viszont kirabolta az üzletet. TV + SztárokOrigoDelhusa Gjon nagy bajba került: kirabolták az énekest http://www.life.hu/sztarok/20160812-delhusa-gjont-a-nyaralas-alatt-raboltak-ki-az-enekes-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA sztár nem sokáig élvezhette Horvátország mesés partjait. Egy kirándulás után szörnyű kép tárult eléjük a párjával. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát kiraboltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-elkepeszto-demcsak-zsuzsat-kiraboltak.htmlA TV2 műsorvezetője nem csak jó élményekkel tért haza a barcelonai vakációjáról, hiszen kirabolták... TV + SztárokOrigoKirabolták a riói olimpiára készülő argentin labdarúgó-válogatottathttp://www.life.hu/news/20160730-kiraboltak-a-rioi-olimpiara-keszulo-argentin-labdarugo-valogatottat-csapat-ez-ido-alatt-eppen.htmlA csapat ez idő alatt éppen felkészülési mérkőzést játszott Mexikóban. NewsKirabolták a TV2 sztárját, Nikáthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-internetes-csalok-szedtek-el-nika-vagyis-veres-monika-penzet.htmlTanulságos történet az énekesnő szerencsétlen esete. Veres Mónikát, vagyis Nikát online csalók rabolták ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.