Jó pár évet letagadhatna Sharon Stone: Bikinis fotó

fotó Sharon Stone bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharone Stone fürdőruhás fotójától leesett az állunk: nem úgy néz ki, mint aki mindjárt betölti a 60 éves kort. 

Sharon Stone nemrég a közösségi oldalán villantotta meg az alakját egy világos kék fürdődresszben. Nem semmi, ahogy a híres színésznő kinéz, egyáltalán nem hasonlít egy közel 60 éves asszonyra. Mondjuk volt is min szépítenie, hiszen májusban sikerült nagyon cikis szettben megjelennie: a pöttyös szoknya, a csíkos térdzokni és a fehér tornacipő nem volt jó választás.

Az 59 éves sztár azonban most megmuttta milyen dögös valójában. Feltöltött egy fotót az Instagram oldalára, amelyen egy hajó szélén ücsörög és élvezi a napfényt. A követők közel 30.000 kedveléssel jutalmazták a posztot, hiszen akármilyen szerelést is vesz magára Sharon, be kell látnunk, hogy még mindig irigylésre méltóan néz ki.

Family boating day. #Montana #summer17

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Sharon Stone 59 évesen újabb gyereket adoptálna

Sharon Stone három gyermeket fogadott örökbe, és az anyaság a legjobb dolog, ami történt vele: ezért tervez 59 évesen még egy gyermeket magához venni. Olvass tovább itt...

Jennifer Lopez egykor és most: így nézett ki pályafutása kezdetén a ma 48 éves énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170721-jennifer-lopez-egykor-es-most-48-eves-lett-a-sztar.htmlA latin díva, Jennifer Lopez 1999-ben adta ki első lemezét, azóta a popzene élvonalában van. De nemcsak zenéjével vagy tánctudásával tűnt fel, hanem vörös szőnyeges ruhaválasztásaival is, amelyek alapján bátran állíthatjuk: JLo igazi dekoltázskirálynővé avanzsált. TrendOrigoEz most a legdivatosabb plasztikai műtéthttp://www.life.hu/trend/20170724-ez-a-legdivatosabb-plasztikai-mutet.htmlMár nem a mellműtét a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. 2017-ben egy új trend hódít. Nézzétek meg, hogy mi az! Trend--Kis feketében mutatta meg dekoltázsát Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170723-kis-feketeben-mutatta-meg-dekoltazsat-vajna-timea.htmlEzúttal kis feketében mutatta meg dekoltázsát Vajna Tímea. A ruha sem a kebléből, sem a combjából nem takar túl sokat. TrendOrigoPucéran pózol Ashley Graham (18+)http://www.life.hu/trend/20170722-teljesen-puceran-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlAshleyről a képet Patrick Demarchelier neves divatfotós készítette. A plus size modell pedig posztolta a fotót, amellyel most is lenyűgözte a teltebb idomok rajongóit. TrendOrigoMa lenne 85 éves Oscar de la Rentahttp://www.life.hu/trend/20170717-oscar-de-la-renta-divattervezo-85-eves-lenne-ra-emlekezunk.htmlA 20. század egyik meghatározó divattervezője volt Oscar de la Renta, aki a lehető legnagyobb mértékben tisztelte a nőket és a nőiességet. Nem csoda, hogy indulásakor a kor legnagyobb divatikonja, Jackie Kennedy is az ő kreációi között válogatott, az egyik utolsó megrendelése pedig Amal Clooney menyasszonyi ruhája volt. Trend--Kirabolták és megtámadták Jon Kortajarena színészthttp://www.life.hu/trend/20170722-kiraboltak-es-megtamadtak-jon-kortajarenat.htmlJon Kortajarena spanyol modell és színész. Londonban támadták meg és rabolták ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.