Ben Affleck figyelmeztette barátnőjét, hogy öltözzön igényesebben

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face -
barátnő Ben Affleck öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck nagyon ad a külsőségekre, így hiába imádja új barátnőjét, nem elégedett vele: felszólította, hogy legyen igényesebb!

Ben Affleck már biztosan nem hozza helyre házasságát Jennifer Garnerrel, hiszen a színésznek új barátnője van. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Ben a Saturday Night Live tévéműsor egyik producerével, randizik. Teljesen odavannak egymásért, de a színész azért észreveszi a hibákat is. Mivel számára nagyon fontos a külső, ezért a mellette lévő nőnek is tökéletesnek kell lennie, Lindsay Shookus viszont nem az. Ben viszont ezt nem tűri.

Ben Affleck beszólt új barátnőjének Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face

Az egyik forrás szerint a színész elővette nyers stílusát és közölte barátnőjével, hogy bizony jobban oda kellene figyelnie a kinézetére. Ben számára nagyon fontos a róla kialakult kép, meg is akarja tartani a hollywoodi imázsát és ezért még azt is vállalja, hogy sekélyes és felszínes legyen! Ben azt akarja, hogy Lindsay cserélje le az egész ruhatárát - írja a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.