Köböl Anita irtó szexi, mégis elégedetlen magával: Fotó!

szexi fotó Köböl Anita bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető különleges fotóval örvendeztette meg a követőit: így fest bikiniben.

Nem mindennapi fotóval kápráztatta el a rajongóit Köböl Anita. A fiatal műsorvezető szexi fürdőruhában pózolt egy medence partján, arcát sejtelmesen egy kalappal kitakarva. A fotó mellé néhány gondolatot is írt, melyekből sok minden kiderült:

(...) "Sajnálom, én nem tudok kockákat villantani és felfújt melleim sincsenek, sőt valójában mindenem eredeti, még hurkáim is vannak, és gyakran küzdök azzal, hogy nem vagyok elég "tökéletes" a ma annyira tökéletesre szabott világban" - írja Anita, aki azt is bevallotta, hogy ha majd gyermeket vállal, még kevesebbet fog foglalkozni a külsejével.

A rajongói természetesen maximálisan egyetértettek Anita minden szavával, de többen is próbálták meggyőzni, hogy a külsejét tekintve egyáltalán nincs miért aggódnia. És lássuk be, ez valóban így van, ugyanis az általa emlegetett hurkákat is valószínűleg csak ő veszi észre magán, senki más.

Köböl Anita műsorvezető élete a betegsége ellenére is teljes

Köböl Anita vezetett már egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsort, de a csinos műsorvezető nem csak a képernyőn, a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt. Ezért ijedt meg, amikor kiderült, hogy beteg. Olvass tovább itt...

Meztelenül pózolt Caroline Wozniacki: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-caroline-wozniacki-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlCaroline Wozniacki ledobta a textilt, és felforrósította maga körül a levegőt: ilyen fotókat még sosem láttunk róla. TrendOrigoTerpesztett és melleket villantott Blac Chyna: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-szexi-idomokat-villantott-blac-chyna.htmlBlac Chyna egy igazán forró sorozatot osztott meg a közösségi oldalán: megmutatta a legszexibb oldalát a rajongóinak. TrendOrigoHorváth Éva elképesztő formában van: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170722-ilyen-jol-nez-ki-szules-utan-horvath-eva.htmlNem vagyunk meglepve azon, hogy Horváth Éva milyen jól néz ki. Na jó, egy kicsit mégis, hiszen 2,5 hónapos kisfia mellett is bomba alakja van. TrendOrigoBódi Sylvi fantasztikus bikinifotót villantott http://www.life.hu/trend/20170722-igy-szexizik-a-balatonon-bodi-sylvi.htmlElképesztő felvétel került ki Bódi Sylvi közösségi oldalára: így élvezkedik a Balatonnál a szexi modell. Trend--Bomba bikinis fotókkal tarol Tolvai Reni http://www.life.hu/trend/20170722-tolvai-reni-nagyon-szexi-a-bikinis-fotoin.htmlTolvai Reni megmutatta mitől döglik a légy: rég nem láttunk ilyen szexi fürdőruhás fotókat. Trend--Eva Longoria felfoghatatlanul szexi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170721-eva-longoria-teste-tobb-mint-tokeletes.htmlNem semmi milyen fotó került napvilágra a Született feleségek sztárjáról. Iszonyatosan jól néz ki bikiniben: Fotó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.