fashion week fotó Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat gondolkodtunk, mi lehet az oka annak, hogy Rihanna öltözködési stílusa teljesen megváltozott. Egyáltalán nem lenne erre szükség. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Rihanna mostanában számára teljesen előnytelen módon öltözködik. A bombatestű énekesnő ruha helyett sátrakat húz magára, mi pedig döbbenten álltunk a kérdés előtt: vajon miért?

Bizonyos tippek szerint Rihanna terhes lett, mások pedig úgy vélik, egyszerűen csak felszedett néhány kilót. Nemrég azonban egy olyan szerelésben jelent meg, amelyen nem egy óriási háromszögre hasonlított, így pedig volt lehetőségünk szemügyre venni a fiatal sztár alakját.

Párizsban kapták lencsevégre a napokban az énekesnőt Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome/Abaca

Való igaz, hogy van rajta némi plusz, de meg kellett állapítanunk, hogy kifejezetten jól áll neki. Nem is értjük, miért rejtegeti a külsejét, mert nagyon is jól néz ki így.

Rihanna új pasija egy valóságos aranybánya

Rihanna nem szórakozik, ha a pasikról van szó: májusban még egy sportolóval kavart, most pedig egy kőgazdag férfival látták intim kapcsolatban. Sőt, le is fotózták az önfeledten csókolózó párocskát.

Emily Ratajkowski meztelen melleket villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170726-emily-ratajkowski-anyaszult-meztelenul-pozol.htmlA szexi modell ezúttal nem aprózta el: anyaszült meztelenül állt kamerák elé. Trend--Lola megmutatta magát bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170726-lola-megmutatta-magat-bikiniben.htmlLola is csatlakozott azon celebek hosszú sorához, akik megvillantották bikinialakjukat: így néz ki dögös feketében az énekesnő! TrendOrigoGáspár Evelin levágatta a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170726-gaspar-evelin-levagatta-a-hajat.htmlGáspár Evelin úgy döntött, itt az ideje, hogy vigyen egy kis játékosságot a hosszú hajába, és milyen jól tette. Szuperül áll neki az új frizurája! Trend--A legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoKivillannak a mellek a legújabb bikinikből - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170725-kivillannak-a-mellek-a-legujabb-bikinikbol.htmlAzt hinné az ember, hogy a bikiniknél már csak a mintákban lehet újat mutatni, de nem. Még mindig takarhat kevesebbet és kevesebbet ez a darab: a legutolsó divat szerint a legjobb, ha itt-ott kilóg a cici! Trend--Köböl Anita irtó szexi, mégis elégedetlen magával: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170725-szexi-bikinis-foton-pozol-kobol-anita.htmlA csinos műsorvezető különleges fotóval örvendeztette meg a követőit: így fest bikiniben. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.