A hónap sminktrükkje: a meztelen ragyogás

Forrás: Thinkstock -
augusztus szépségápolás Nyár smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár legforróbb napjain nélkülözheted az alapozót és a púdert, hagyd a bőrödet természetesen ragyogni. Helyezd a hangsúlyt a szemedre, ez a minimalista smink fantasztikusan mutat majd a napbarnított bőrödön.

Először is frissítsd fel az érzékeidet: kezd az alapos arctisztítással, majd jöhet egy kis nyugtató hatású termálvíz permet, majd a bőrtípusodnak megfelelő, könnyű szerkezetű energetizáló szérum, és végezetül a fényvédő. Így tökéletes lesz a bőröd ragyogása, és jöhet is a játékos könnyedség, a szemhangsúlyos smink elkészítése.

A hónap sminktrükkje a meztelen ragyogás Forrás: Thinkstock

Ebben a szezonban a legkelendőbb szemhéjkrém a taupe árnyalat, ami minden szemszínhez jól passzol. Ezzel a fantasztikus barnás-mályvás árnyalattal pillanatok alatt igéző lesz a tekinteted. Először is készíts vele egy körsatírt, azaz tedd a mozgószemhéjadra és az alsó szempillatőhöz végig, majd egy ecsettel satírozd el a kontúrszéleket, hogy szép átmenete legyen a színnek. Egy tartós, vízálló fekete szemceruzával hangsúlyozd a vízvonaladat, így kontrasztosan világítani fog tőle a szemed. Nyisd ki a szemed egy vízálló éjfekete, dúsító szempillaspirállal. Alul is fesd ki a szempilláidat.

Orcáid ragyogását fokozd egy krémbronzosítóval: tedd az arccsont alá ívesen a halánték irányába és kontúrmentesen satírozd a bőrödbe. A krémbronzosító előnye a porállagú társaival szemben, hogy rugalmasan idomul az archoz és átengedi a fényt, így biztos nem lesz foltos a bőröd. Ajkad érzékiségét fokozd ultrafényes ragyogással. Válaszd a szezon nagy kedvenceit, a fényvédőt is tartalmazó, tápláló olajokban gazdag, magasfényű szájfényeket. Ajkaidat teltebbnek mutatják és eszméletlenül természetes. Csobbanj az érzékiségben, ragyogj természetesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.