Hollywood legdögösebb pasijai szakállal és anélkül - Fotók!

borosta Hollywood szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen volt akkora trend a szakáll, mint az elmúlt években. De nem mindenkinek áll jól, ahogy az is igaz, hogy akinek jól áll, azon divattól függetlenül is szívesen látjuk. Nézzük, Hollywoodban kik próbálkoztak szakállal, és kik azok, akiknek örökre el kellene felejteniük.

A rosszfiús David Beckhamet például borosta nélkül el sem tudjuk képzelni. Egészen csupasz valóban csak ritkán volt az arca, az idősödő focista pedig már egyre többször növeszti akár hosszabbra is a szőrzetét. Szakáll, de legalábbis borosta nélkül az azgardi istent, Chris Hemsworth-t sem tudnánk elképzelni. Pedig fiatalabb korában ő is megmutatta csillogó arcát.

A szakáll újra szexi! De mikor is lett az?

A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. Mi csajok meg csak azt vesszük észre, hogy teljesen odáig vagyunk a szakállas fazonokért! De mikor és miért lett divat a szakáll a fiatal férfiaknál? Ennek a témakörét járjuk körbe ByeAlexszel, hazai szakállfésűkkel és sok-sok dögös pasival! Olvasd el a Life.hu cikkét!

A középút talán Leonardo DiCaprio, őt nagyon sokszor látjuk megborotválva, de kisebb szakállal is. Habár A visszatérő című film forgatása idején hosszabb szakállal is láthattuk, ekkor természetesen a vörös szőnyegen is így jelent meg, ami már nem volt a kedvencünk.

Vannak viszont azok a sztárok is, akik számára éppen a borosta és a szakáll jelent egy kis kirándulást a megszokotthoz képest. Ilyen az 50-es szívtipró, George Clooney is, illetve a fiatal szívtipró, Zac Efron, aki 2-3 évente látható kisebb szakállal, de akkor sem viseli túl sokáig.

Nézd meg a galériánkat, és döntsd el, hogy kik Hollywood legdögösebb színészei:

/1707/Holly20177289327

Neked mi jön be legjobban?

A legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoJennifer Lopez egykor és most: így nézett ki pályafutása kezdetén a ma 48 éves énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170721-jennifer-lopez-egykor-es-most-48-eves-lett-a-sztar.htmlA latin díva, Jennifer Lopez 1999-ben adta ki első lemezét, azóta a popzene élvonalában van. De nemcsak zenéjével vagy tánctudásával tűnt fel, hanem vörös szőnyeges ruhaválasztásaival is, amelyek alapján bátran állíthatjuk: JLo igazi dekoltázskirálynővé avanzsált. TrendOrigoMa lenne 85 éves Oscar de la Rentahttp://www.life.hu/trend/20170717-oscar-de-la-renta-divattervezo-85-eves-lenne-ra-emlekezunk.htmlA 20. század egyik meghatározó divattervezője volt Oscar de la Renta, aki a lehető legnagyobb mértékben tisztelte a nőket és a nőiességet. Nem csoda, hogy indulásakor a kor legnagyobb divatikonja, Jackie Kennedy is az ő kreációi között válogatott, az egyik utolsó megrendelése pedig Amal Clooney menyasszonyi ruhája volt. Trend--Ők a legszexibb úszónők - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170719-a-legszexibb-uszonok-fotok.htmlA dögös úszónadrágos pasik után a legszebb úszónőket is összeszedtük, akiket ráadásul élőben is megnézhetsz a budapesti világbajnokságon. Trend--A legszőrösebb celeblábak - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170718-a-legszorosebb-celeblabak-hollywoodbol.htmlÁltalában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. TrendOrigoA szépségápolás útvesztői: vibrátor, tampon és óvszer sminkeléshezhttp://www.life.hu/trend/20170621-vibrator-ovszer-es-tampon-sminkszivacs-helyett-uj-beauty-trendek.htmlMi értelme van tamponnal vagy éppen vibrátorral sminkelni? Szerintünk semmi, néhány beauty blogger mégis kipróbálta a nem éppen hétköznapi technikákat. Szörnyülködésre fel! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.