Daria Gubanovának van a világ leghosszabb haja: Fotók!

modell haj Daria Gubanova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyet még életünkben nem láttunk: a fiatal nőnek nem csak hosszú a haja, hanem egészséges is. Csodálatos! 

Daria Gubanova 14 éve nem vágatta le a haját, ugyanis egyszer egy barátnője azt mondta, nem elég hosszú a haja ahhoz, hogy különleges fonatokat készítsenek belőle. Daria frizurájáról ez ma már nem elmondható.

#РастиКосаДоПят #безфильтров #безмакияжа #натуральнаякрасота

Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) által megosztott bejegyzés,

A bokájáig ér, és esze ágában sincs vágni belőle. Állítása szerint még 5 évig szeretné növeszteni, akkor fogja elérni azt a végleges hosszúságot, amire a szíve mélyén vágyik.

#растиКосаДоПят

Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) által megosztott bejegyzés,

Az orosz szépség már komoly követőtáborral rendelkezik az Instagramon, és rendszeresen oszt meg magáról fotókat, amelyeknek a követői rendkívül örülnek.

Ezeket a képeket elnézve jól látszik, hogy Daria haja nem csak hosszú, hanem kifejezetten egészséges is. Fogalmunk sincs mivel kezeli a haját, de az biztos, hogy rengeteg időt tölt a 1,5 méter hosszú tincseivel - írta meg a DailyStar.

Britney Spears egy szál semmiben jár edzeni: Videó! http://www.life.hu/trend/20170728-szexi-ruhakban-jar-edzeni-britney-spears.htmlElképesztő felvétel került napvilágra nemrég Britney Spearsről. A híres énekesnő lassan már jobban fog kinézni, mint 18 éves korában. TrendAFPNyári lábápolás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20170725-nyari-labapolasi-trukkok.htmlAkár egész évben dugdoshatjuk, de nyáron a lábfejünk is előtérbe kerül. A papucs- és szandálszezon viszont érdekes kettősséget hoz, mert ugyan ilyenkor szeretnénk, ha a legszebb lenne, de éppen ezek a lábbelik teszik leginkább tönkre, így érdemes odafigyelni a mindennapi ápolására. Ehhez adunk most tippeket! Trend--Egymásnak estek Liptai Claudia rajongóihttp://www.life.hu/trend/20170728-egymasnak-estek-liptai-claudia-rajongoi-a-facebookon.htmlLiptai Claudia egy ideje naponta posztol valamit a közösségi oldalaira. A minap egy közös fotót tett fel, ahol párjával a vizes vb-n szurkolnak. A követői persze még ennek apropóján is egymásnak tudtak esni. Trend--Megmutatta félmeztelen testét az élő Ken baba: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170727-ken-baba-ledobta-a-textilt.htmlAz élő Ken baba igazi nyári fotót villantott: fürdőbugyiban pózolt a homokos vízparton. TrendOrigoSportos szépségek mérkőztek meg a Lupa-tónálhttp://www.life.hu/trend/20170727-rendhagyo-szepsegverseny-a-lupa-tonal.htmlA BioTechUSA Fitness Lake az egészség, mozgás és szórakozás jegyében egész nyáron tematikus programokkal, szabadtéri fitnesz gépparkkal és street workout eszközparkkal várja a sportos strandolókat a Lupa Prémium Beachen, ahol most vasárnap megválasztották a BioTechUSA for Her lányt. Trend--Kate Hudson teljesen levágatta a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170726-kate-hudson-teljesen-levagatta-a-hajat.htmlKate Hudson sok sztárhoz hasonlóan levágatta a haját, de nem ám egy-két centivel lett rövidebb! Tüsi lett a hosszú loknikból. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.