Egymásnak estek Liptai Claudia rajongói

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia egy ideje naponta posztol valamit a közösségi oldalaira. A minap egy közös fotót tett fel, ahol párjával a vizes vb-n szurkolnak. A követői persze még ennek apropóján is egymásnak tudtak esni. 

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám szinte minden fotójáról sugárzik a boldogság. Vannak, akik pont ezt látják a fotóikon, mások pedig valami mást...

Ezúttal az alábbi kommentből kavarodott vita Clau posztja alatt: "Esküszöm egy idegen női arcot látok. Nem is értem. Ő Klaudia? Eddig szexi,gyönyörű nő volt. Most meg egy átlagos.igaz a boldogság látszik Nem kellett volna szépészeti beavatkozás!!!!" - írta egy hölgy, soraira pedig a legkülönfélébb hozzászólások születtek:

Micsoda buta nő? miért szól ilyen hozzá ehhez a csodás képhez???

Átlagos?? Miért kellene mindig dívának, sztárnak, vagy színésznőnek kinéznie? Olyan ember mint bárki más és most leginkább Édesanya..,és egy csodás korszaknak az egyik szép pillanatait éli meg, azzal az emberrel akit szeret! Hagy nézzen már úgy ki ahogy Ő szeretne! Szerintem így is egy izzig vérig nő! A szépség nem csak kivülről fakad, belülről is! Ez Klaudián látszik is, a BOLDOGSÁG! Inkább szeretet lenne bennünk több, mint az állandó kritizálás és bántás.

Szerintem is máshogy néz ki, mint ahogy a képernyőről megismertük, DE szerintem azért, mert most igazán boldog ! Nincs belőve a haja, nincs annyira kisminkelve, csak egyszerűen önmaga. Nekem nagyon tetszik, és drukkolok neki, mert megérdemli.

Most komolyan, ha volt, ha nem ugyan mondd már el, hogy neked ehhez mi közöd? Valószínű téged nem ölelnek így, rólad nem sugárzik így a boldogság, ezért jössz ilyen semmilyen hozzászólással, mert azt gondolod, hogy attól jobb lesz? Ha így van, akkor inkább gondolkozz el azon, hogy neki miért így zajlik az élete és neked miért nem? Egyébként egy csinos nő, aki szült két gyereket és igen boldog! Hogy jön ehhez a te hozzászólásod? Pesszimistáknak is van oldaluk, oda írj, ott megértenek!

Igazad van, tiszta Balázs Klári lett! pedig tök szép nő volt!

Kis feketében mutatta meg dekoltázsát Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170723-kis-feketeben-mutatta-meg-dekoltazsat-vajna-timea.htmlEzúttal kis feketében mutatta meg dekoltázsát Vajna Tímea. A ruha sem a kebléből, sem a combjából nem takar túl sokat. TrendOrigoPucéran pózol Ashley Graham (18+)http://www.life.hu/trend/20170722-teljesen-puceran-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlAshleyről a képet Patrick Demarchelier neves divatfotós készítette. A plus size modell pedig posztolta a fotót, amellyel most is lenyűgözte a teltebb idomok rajongóit. TrendOrigoSmink nélkül szelfizett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20170528-smink-nelkul-szelfizett-toth-gabi-megosztotta-a-kovetoit.htmlFestetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek... Trend--Interjú a világ legdrágább testű nőjével, Amanda Lepore-ralhttp://www.life.hu/trend/20170612-interju-a-vilag-legdragabb-testu-nojevel-amanda-lepore-ral.htmlA LifeBallra a világ legdrágább testű nője, Amanda Lepore is ellátogatott, ahol a Life.hu-nak egy igazán exkluzív interjút adott. Elmondta, miért őt nevezik a világ legdrágább testű emberének, mint ahogy azt is megtudhattuk, elégedett-e már önmagával, vagy további műtéteket tervez. Amanda, aki Armand névvel született és 17 éves kora óta él nőként, New Yorkban lakik, szerepelt már Elton John klipjében, énekel, rappel, színészkedik, modellkedik, és most jelent meg a legújabb könyve. Trend--Újra trend a szőrös - 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját, mint 3 évehttp://www.life.hu/trend/20170605-20-szazalekkal-kevesebb-fiatal-szorteleniti-a-honaljat-mint-3-eve.htmlEgy brit piackutató cég most közzétett jelentése szerint 2013-ban a 16-24 éves nők 95 százaléka eltávolította a nem kívánatos szőrt a testéről, de 2016-ra ez az arány 77 százalékra esett vissza. TrendOrigoGalambos Boginak, ha modellkedne, fogynia kellenehttp://www.life.hu/trend/20170722-galambos-boginak-fogynia-kellene.htmlHatalmas rajongótábora van a közösségi oldalakon Galambos Lajcsi lányának, Boginak. A fiatal szépség szexi képeit a rajongók imádják, ami nem is csoda. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.