Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó!

fotó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. 

Korábban már írtunk Cristofel életmódváltásáról, hiszen a balhéjairól közismertté vált fiatal férfi elhatározta, hogy testépítő lesz. A VV egykori játékosára már tavaly is alig lehetett ráismerni, ám a most közzétett fotóját nézegetve tényleg megdöbbentő a változás.

Az egy dolog, hogy négyzetrácsosra gyúrta a hasát, de olyan barna, hogy az már hihetetlen. Kérdéses, hogy a szabadtéri napfény, vagy többórányi kitartó szolizás okozta-e a csokibőr hatást, ám az biztos, hogy Cristofel már egyáltalán nem úgy néz ki, mint régen.

A poszt többtucat kedvelést és hozzászólást is kapott. Volt olyan kommentelő, aki a kép láttán azonnal randira hívta Cristofelt.

Újból együtt VV Mici és Krisztián? Fotó!

Kezdjük nem érteni a helyzetet. Most akkor Mici és Krisztián újra együtt? Vagy ez csak véletlen lenne? Nemrég még nyilvánosan sértegették egymást, de a közösségi oldalaik szerint egy helyen, egy időben voltak strandolni: Fotók!

Hollywood legdögösebb pasijai szakállal és anélkül - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170727-hollywood-legdogosebb-pasijai-szakallal-es-anelkul.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint az elmúlt években. De nem mindenkinek áll jól, ahogy az is igaz, hogy akinek jól áll, azon divattól függetlenül is szívesen látjuk. Nézzük, Hollywoodban kik próbálkoztak szakállal, és kik azok, akiknek örökre el kellene felejteniük. TrendAFPWeisz Fanni szexi képet posztolt- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170731-weisz-fanni-igy-szexizik-legutobbi-fotojan.htmlAz ország egyik legszebb modellje, Weisz Fanni képeit mindig szívesen nézegetjük. Szép, fiatal és ultra szexi a nemrég eljegyzett egykori királynő. Trend--Heidi Klum aprócska bikiniben süttette melleit - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170730-heidi-klum-aprocska-bikiniben-suttette-melleit.htmlAz egykori szupermodell fiatal pasijával egy luxusjachton múlatta az időt St Tropez-ban. Trend--Ők az idei Anna-bál legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20170730-a-2017es-annabal-legszebb-lanyai.htmlSzombaton rendezték meg a 192. Anna-bált. A legszebb lánynak a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorinát találták, első udvarhölgye, a balatonfüredi tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga , a második udvarhölgye, a tizenhét éves balatonfüredi Kiss Kíra Dalma lett. TrendOrigoAprócska bikiniben napozik Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170730-aprocska-bikiniben-napozik-mihalik-eniko-olaszorszagban.htmlNem csoda, hogy Mihalik Enikő fotója közel 5000 lájknál tart. TrendOrigoÍme az idei nyár új őrülete: szelfi helyett belfie-Fotó! http://www.life.hu/trend/20170729-szelfi-heyett-belfie-az-uj-orulet.htmlAggodalomra semmi ok: mi sem tudtuk mi az a belfie, míg rá nem kerestünk az Instagramon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.