Amber Rose totál meztelen: Fotó!

fotó meztelen Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose olyan fotót posztolt az Instájára, amit nem igazán tudunk értelmezni. Több, mint durva...

Amber Rose egy fura csaj, de azért általában tudjuk követni, hogy mit miért csinál. Például volt olyan, hogy a nemi szervével üzent, de azt legalább értettük, hogy milyen okból történik. Ám a most napvilágra került posztja kapcsán egyre több minden nem világos a számunkra.

Az még rendben van, hogy anyaszült meztelen, hiszen Amber mégis csak egy szexi modell. De a rózsaszínre festett végtagok és a pitypang-frizura már felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért kellett ezt?

De úgy tűnik nem is kell mindenben az értelmet keresni, hiszen így is 200 ezer kedvelést kapott a közösségi oldalán.

Amber Rose a melleit markolássza – Videó

Amber Rose leginkább arról híres, hogy hatalmas domborulatai vannak, amiket gyakran meg is mutat. Legújabb videóján a melleit markolássza: Videó!

Így fest smink nélkül Péterfy Bori: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-ilyen-peterfy-bori-arca-smink-nelkul.htmlKülönleges fotó került fel a híres magyar énekesnő közösségi oldalára: megmutatta a rajongóinak a természetes arcát. Trend--Monokiniben napozott Ashley Hart - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170801-monokiniben-napozott-ashley-hart.htmlLassan már egyolyan sztár sem marad, aki nem dobta volna le a textilt, Ashley Hart sem maradhatott ki a sorból: a híres modell monikiniben napozott, és egyáltalán nem zavartatta magát. TrendNorthfotoEmily Ratajkowski megmutatta melleit - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170801-emily-ratajkowski-megmutatta-melleit.htmlEmily Ratajkowski ismét megörvendeztette a rajongóit egy pikáns képpel: felsője alól kilógó melleit mutatta meg a rajongóinak! TrendOrigoDögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--Melltartó nélkül, átlátszó felsőben sétálgatott Kendall Jenner – Fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20170731-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-setalgatott-kendall-jenner.htmlA sztárok szeretnek öltözködni, ennek ellenére többnyire semmit nem vesznek fel, pedig pénzük az lenne rá. Kendall Jenner sem agyalt sokat a viseletén: átlátszó felső, persze melltartó nélkül. Trend--Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170731-nagyon-megvaltozott-vv-cristofel.htmlElső pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.