Kim Kardashian fotó mellbimbó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi híresség sokat nem habozott: mindenkinek megmutatta mi van a pólója alatt. Tette mindezt KÉTSZER a héten. Biztos ott is tombol a kánikula.

Kim Kardashian nagyon szeretne harmadik gyereket, de az egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy szüljön. Sőt, már a második gyermek kihordása is kockázatos volt, de a sztáranyuka azt még bevállalta. Most azonban már úgy döntött, hogy rengeteg pénzt fizet egy béranyának, hogy harmadik gyermeke lehessen. A kiválasztott hölgy valóban nem olcsó, de cserébe minden elvárásnak és szempontnak megfelel. Így Kimről nem készül több kismama fotó, de így is tesz arról, hogy róla beszéljenek. Ez a kép például hétfőn készült, amikor testvérével, Kendall Jennerrel ment vásárolgatni.

Kim Kardashian vásárolni megy Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Agny, Tyja

Szerdán pedig egy egyszerű fekete nadrágot, valamint egy hasvillantós pántnélküli felsőt viselt, amely alatt tökéletesen látni lehetett a híresség mellbimbóit. A képeket itt tudod megnézni.

Ebben pedig szerdán vonult Kim Forrás: BACKGRID/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dahe, Dara

Kim Kardashian feneke nem olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-liptai-claudia-miniben-szexizett.htmlLiptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt.TrendOrigoCsillámlós nemi szerv a nők legújabb trendje (18+)http://www.life.hu/trend/20170802-csillogos-noi-nemi-szerv-a-nok-uj-orulete.htmlAzt hinnénk, hogy egy ponton túl már nincsen új a nap alatt. De kiderült, hogy mégis, úgy hívják: csillámló nemi szerv. Trend--Fergie mindenki szeme láttára húzta le bugyiját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170802-fergie-mindenki-szeme-lattara-huzta-le-bugyijat.htmlFergie sem panaszkodhat, annak ellenére, hogy 42 éves alakja szinte teljesen hibátlan még bikiniben is. Strandolás közben pedig a popsiját is láthattuk: Fergie ugyanis lehúzta a bugyiját. Trend--Sarka Kata levágatta a haját -Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-sarka-kata-levagatta-a-hajat-uj-frizura-foto.htmlSarka Kata drasztikus változáson esett át és ezt meg is mutatta követőinek. Trend--Félmeztelenül szexizik Ashley Graham: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-brutal-szexi-fotot-villantott-ashley-graham.htmlKedvenc plus size modellünk megint nagyot villantott: szinte teljesen meztelenül borzolja a kedélyeket. TrendOrigoDögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.