Jane Fonda rövid, vörös hajat villantott

frizura Jane Fonda vörös haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 80 éves, mégis észbontóan jól néz ki. Ráadásul most rövid vörös hajat villantott. 

Megszokhattuk már Jane Fonda szőke tincseit, hiszen egész életében a szőke valamely árnyalatát viselte. Simán letagadhatna a korából 15 évet, bár ő nem is tagadja, hogy szokott plasztikáztatni. A kortalan szépség azonban nemrég nagyon meglepte az embereket:

rövidre vágott vörös hajjal

lépett az utcára. Gyorsan kilibbent a szállodából, majd beszállt egy autóba. Annyira rohanásban volt, hogy a magassarkú cipőjét nem a lábán, hanem a kezében vitte. Persze jobban megnézve a fotókat hamar kiderült a turpisság:

Jane Fonda vörös rövid hajat villantott Forrás: AFP

Fonda nem vált meg a szőke haját, csupán egy vörös parókát húzott, ettől vált szinte teljesen felismerhetetlenné. A friss képeket itt tudod megtekinteni.

Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda

Gyermekkorában szexuálisan bántalmazták, megerőszakolták, és egyszer az állását is elveszítette azért, mert nem akart ágybabújni az egyik főnökével.

"Sokáig azt hittem, hogy ezek miattam történtek, mert nem válaszoltam vagy cselekedtem helyesen egy-egy helyzetben" - vallotta be a színésznő. Olvass tovább itt...

A koreai nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170731-a-koreai-nok-szepsegtitikai.htmlTitkon mindenki az ázsiai nők kortalan szépségét irigyli, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól. Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. TrendThinkstockLiptai Claudia megmutatta lábait- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-liptai-claudia-miniben-szexizett.htmlLiptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt.TrendOrigoCsillámlós nemi szerv a nők legújabb trendje (18+)http://www.life.hu/trend/20170802-csillogos-noi-nemi-szerv-a-nok-uj-orulete.htmlAzt hinnénk, hogy egy ponton túl már nincsen új a nap alatt. De kiderült, hogy mégis, úgy hívják: csillámló nemi szerv. Trend--Fergie mindenki szeme láttára húzta le bugyiját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170802-fergie-mindenki-szeme-lattara-huzta-le-bugyijat.htmlFergie sem panaszkodhat, annak ellenére, hogy 42 éves alakja szinte teljesen hibátlan még bikiniben is. Strandolás közben pedig a popsiját is láthattuk: Fergie ugyanis lehúzta a bugyiját. Trend--Sarka Kata levágatta a haját -Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-sarka-kata-levagatta-a-hajat-uj-frizura-foto.htmlSarka Kata drasztikus változáson esett át és ezt meg is mutatta követőinek. Trend--Amber Rose totál meztelen: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-amber-rose-meztelen-testet-villantott.htmlAmber Rose olyan fotót posztolt az Instájára, amit nem igazán tudunk értelmezni. Több, mint durva... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.