Sárgadinnyével meztelenkedik Mihalik Enikő: Fotó!

fotó Mihalik Enikő meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülledt nyárias fotóval örvendeztette meg a követőit Mihalik Enikő: ilyen az igazi egzotikus, forró hangulat. 

Mihalik Enikő már számtalan módon megmutatta magát: láthattuk teljesen meztelenül, vagy éppen az óceán közepén pózolni, nem beszélve arról a történelmi pillalantról, mikor mindenkinek megmutatta a szerelmét.

Most pedig egy olyan fotót villantott, amelyen mindössze egy szelet sárgadinnye takarja el a sztár kerek idomait: ez aztán a fülledt, nyári erotika.

Sarga belu dinnye édes mint a méz Yellow watermelon sweet like honey #szanazug #grandmashouse

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Teljesen egyértelmű volt az is, hogy a kép alá pillanatok alatt többezer kedvelés fog megjelenni, nem beszélve a sok elismerő kommentről, amelyek sorakoznak a poszt alatt.

Így szexizik legújabb videójában Mihalik Enikő (18+)

A néző úgy érezheti, hogy már a felvétel első néhány másodpercében mellkason rúgták, hiszen Enikő legelőször melltartó nélkül, pucér idomokkal sétálgat a vízparton. Erre azért nem árt előre felkészülni, főleg az uraknak: Videó!

Paris Hilton sokat mutatott magából: Videó!http://www.life.hu/trend/20170804-nem-csak-fotot-videot-is-villantott-magarol-pari-hilton.htmlParis Hilton nem csak fotót, hanem videót is villantott magáról a követőinek. Szexiskedő oldalát tette közszemlére a világhálón. Trend--VV Anett hatalmasat terpesztett a medencében: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170804-elkepeszto-terpeszt-villantott-vv-anett.htmlOlyan szexi képet tett közzé VV Anett, hogy már attól is elpirulunk, ha csak rápillantunk. Trend--Kockahassal szexizik Aleska: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170804-aleska-elkepeszto-kockahasat-villantott.htmlAleska legfrissebb fotójától még az internet is felforrt: tökéletes kockahasat és óriási melleket is villantott. Trend--Habos-babos rózsaszínben pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170804-habos-babos-rozsaszin-ruhaban-pozol-sarka-kata.htmlRózsaszín, feltűnő ruhát választott vacsorájához Sarka Kata, aki az Instagramon meg is mutatta azt a követőinek. TrendOrigoKim Kardashian mellbimbóját mindenki látta http://www.life.hu/trend/20170803-mindenki-latta-kim-kardashian-mellbimbojat.htmlA szexi híresség sokat nem habozott: mindenkinek megmutatta mi van a pólója alatt. Tette mindezt KÉTSZER a héten. Biztos ott is tombol a kánikula. Trend--Jane Fonda rövid, vörös hajat villantott http://www.life.hu/trend/20170803-voros-frizurat-villantott-jane-fonda.htmlLassan 80 éves, mégis észbontóan jól néz ki. Ráadásul most rövid vörös hajat villantott. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.