Bódi Sylvi egy szál semmiben pózol: Fotó!

fotó szexi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell egy valóban különleges fotóval kápráztatta el a követőit. Bugyi nélkül nem sűrűn látni Bódi Sylvit. 

Forró hangulatú fotót posztolt a falára Bódi Sylvi. Egy lenge nyári ruhát visel, amely alatt egyértelműen látszik, hogy nem hord bugyit. A szexi szörfös sztár két óra alatt már majdnem ezer kedvelést gyűjtött össze a posztjával, amelyhez egy hosszú, együttérző levelet is társított.

Arról számolt be nekünk Sylvi, hogy ezt a rekkenő hőséget nagyon rosszul viseli, és becsüli azokat az embereket, akik ilyen kánikula ellenére is szabadtéren, vagy légkondícionáló nélküli helyen dolgoznak.

"Emelem a kalapom és minden tiszteletem az övéké és azoké az embereké, akik ebben a nagy hőségben külső helyszínen, tűző napon, építkezéseken dolgoznak. Futárok, pincérkednek, pékségben sütik nekünk a kenyeret vagy nem légkondícionált a munkahelyük. Én majd leszédültem a kis motoromról, mert az aszfalt úgy ontja magából a hőt és a menetszél, amely máskor oly kellemesen hűt, most tűzforró és szinte perzseli a bőrömet"

Bódi Sylvi fantasztikus bikinifotót villantott

Már lassan furcsa, hogy a 36 éves szépség nem valamilyen egzotikus vízpartról posztol, hanem a magyar tengerről, a Balatonról. Nem mintha a környezet sokat változtatna a sztár szépségén, sőt, kifejezetten örülünk, hogy végre itthonról is láthatunk róla képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.