Így néz ki Ábel Anita smink nélkül - Fotó

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Ábel Anita smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita a természetben élvezte ki a vasárnapot, ráadásul természetesen: smink nélkül bújt össze kutyájával.

Ábel Anita is pihenéssel töltötte a vasárnapot, és kiment a szabadba, még a nagy zuhé előtt. A műsorvezető családjával együtt élvezte a kellemes napsütést, amit persze meg is örökített, hogy a rajongói se maradjanak ki a jóból.

Ábel Anita smink nélkül nem így néz ki! Fotó: Polyák Attila/Origo

A fűben fekve készítette el a képet Anita, amin éppen a kutyájával bújik össze, ráadásul mindezt smink nélkül teszi. Mivel a legtöbb ember csak a tévék képernyőjén találkozott a műsorvezetővel, ritka pillanat, hogy mindenféle cicoma nélkül is láthatjuk az arcát. Ábel Anitának nagyon jól áll a természetesség, a rajongói is gyönyörűnek találták így a műsorvezetőt.

Ábel Anita mosolygó strandszelfijétől neked is jókedved lesz

Horvátországban tölti jól megérdemelt pihenését Ábel Anita és családja, erről sem mulasztott el posztolni: nézd meg, milyen jókedvű a műsorvezető.
Elege lett VV Zsófinak, a VV8 szereplőjének, a melle és a feneke miatt bántjákhttp://www.life.hu/trend/20170807-elege-lett-vv-zsofinak-a-vv8-szereplojenek-a-melle-es-a-feneke-miatt-bantjak.htmlVV Zsófi, a VV8 első kiesője ma már modellmunkákból tartja el magát. Boldogsága azonban nem felhőtlen, ugyanis rengetegen kritizálják, ráadásul egy zaklató is akadt, akit eddig nem sikerült leállítani.TrendOrigoRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPTa-ta towel: a nagymellű nők megmentője - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170806-tatatowel-az-uj-melltarto-tipus.htmlA kismellű nők nagy ciciről álmodnak, míg a dúskeblű csajok imádnák, ha megszabadulhatnának a folyamatos hátfájdalomtól. Erre találták ki a Ta-ta towelt. TrendThinkstockHófehér ruhában pózol Demcsák Zsuzsa: Videó!http://www.life.hu/trend/20170806-demcsak-zsuzsa-egy-hofeher-ruhaban-pozol.htmlVicces, kislányos oldalát mutatta meg a követőinek Demcsák Zsuzsa: így perdül-fordul egy csodás alkalmi ruhában. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj magazint készítettek kizárólag vörös hajú modellekkel: Fotók! (18+)http://www.life.hu/trend/20170806-egy-magazin-amelyben-csak-voros-haju-modellek-vannak.htmlAki szereti a vörös hajat, annak van egy jó hírünk: létezik már magazin, amelyben csak vörös nők szerepelnek. TrendOrigoEnnyit keres Palvin Barbi és Mihalik Enikő és Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20170806-ennyit-keres-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-axente-vanessa-magyar-szupermodellek.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elképesztően gazdagok is a világhírű magyar szupermodellek, Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa. De mégis mennyi az annyi? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.