Két liter zsírral töltette fel a fenekét Jennifer Pamplona - FOTÓ

kim kardashian fenék Jennifer Pamplona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Pamplona megszállottan vágyott arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, ezért nem kevesebb, mint két liter zsírt töltetett a fenekébe.

Rengeteg nő gondolja úgy, hogy Kim Kardashian követendő példa, és bármit megtennének azért, hogy olyan fenekük legyen, mint neki. Az egyértelmű, hogy a torna és a mozgás senkinek sem fogja meghozni a hőn áhított sikert, így a plasztikai sebészeket kell segítségül hívni. Így tett Jennifer Pamplona is.


A nő két liter zsírt töltetett a fenekébe, és azt állítja, hogy már példaképén is túltesz, és nagyobb a popsija, mint Kimnek. Jennifer már nem először feküdt kés alá, korábban is tökéletesítette már a testét: kétszer operálták a melleit, az orrát is átszabatta, az ajkait feltöltette és négy bordáját is kivetette.

My waist like I never saw drinking everyday my favo Tea @flattummytea 20% OFF SALE NOW

Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) által megosztott bejegyzés,


Pamplona úgy érzi, most tökéletes a teste, így megérett arra, hogy világsztár legyen.

Döbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPTa-ta towel: a nagymellű nők megmentője - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170806-tatatowel-az-uj-melltarto-tipus.htmlA kismellű nők nagy ciciről álmodnak, míg a dúskeblű csajok imádnák, ha megszabadulhatnának a folyamatos hátfájdalomtól. Erre találták ki a Ta-ta towelt. TrendThinkstockHófehér ruhában pózol Demcsák Zsuzsa: Videó!http://www.life.hu/trend/20170806-demcsak-zsuzsa-egy-hofeher-ruhaban-pozol.htmlVicces, kislányos oldalát mutatta meg a követőinek Demcsák Zsuzsa: így perdül-fordul egy csodás alkalmi ruhában. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj magazint készítettek kizárólag vörös hajú modellekkel: Fotók! (18+)http://www.life.hu/trend/20170806-egy-magazin-amelyben-csak-voros-haju-modellek-vannak.htmlAki szereti a vörös hajat, annak van egy jó hírünk: létezik már magazin, amelyben csak vörös nők szerepelnek. TrendOrigoEnnyit keres Palvin Barbi és Mihalik Enikő és Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20170806-ennyit-keres-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-axente-vanessa-magyar-szupermodellek.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elképesztően gazdagok is a világhírű magyar szupermodellek, Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa. De mégis mennyi az annyi? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.